>
Уточнити наявність у постачальника
1699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

349 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Розташована в підземеллях замку, Вітальня факультету Слизерин є не найприємнішим місцем, якщо Ви не його студент. Тому за весь час у ній побувало не так багато чужинців, щоби розповісти про побачене. На щастя, тепер у кожного фаната конструктора LEGO є можливість потрапити до вітальні та оглянути її особисто з набором LEGO «Прапор гуртожитку Слизерин».

P.S. Пароль для входу - “чистокровний конструктор”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76410 було випущено у рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 349 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 9 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім управляє магія та міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їхніх пригод не лише в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі.

Учні Слизерина у Вітальні

Оскільки у Вітальні Слизерина в основному можна зустріти саме його студентів, до набору ЛЕГО 76410 додано 3 персонажі-слизеринця:

  1. Драко Малфой – шкільний ворог Гаррі Поттера. На ньому біла сорочка, краватка під колір факультету, чорна накидка та такі ж штани;
  2. Пенсі Паркінсон - однокурсниця Драко, яка під його впливом. Вона повторює одяг свого кумира, проте замість чорної накидки має сіру кофту;
  3. Блейз Забіні - ще один однокурсник Драко, який обрав собі триматися від нього подалі. На ньому зелений светр із білими смужками, а також штани пісочного кольору.

Мініфігурки не з порожніми руками, вони мають аксесуари у вигляді чарівних паличок і медальйону Слизерина, а компанію героям складає змія.

Ласкаво просимо до слизеринців

Особливість даного набору в тому, що він може демонструватися не тільки у відкритому, але й закритому вигляді. У такому разі він має форму прапора та зібраний із зелених деталей. По центру розташована емблема із зображеною змією – символом факультету.

Щоб подивитися, як все влаштовано всередині, гострі кути потрібно підігнути, а сам прапор відкрити як книгу. Після таких нескладних маніпуляцій перед Вами відкривається Вітальня з її зеленими стінами та кам'яними прикрасами. Частина предметів інтер'єру вбудована у самі стіни: сходи, камін з черепом нагорі, акваріум, герби, шафи тощо. Особливою фішкою набору є центральний портрет Салазара Слизерина, який може “оживати та змінюватись”. Залежно від варіації, він може серйозно дивитися вперед або по-доброму бавитися зі своєю улюбленою змійкою. Є також окремі деталі, які виставляються в будь-якому місці. До таких належать диван, кавовий столик, лампи та місце для відточування заклинань.

Якщо Ви бачите в собі коктейль із краплі хитрості, дрібки бажання добитися своєї мети будь-яким способом і пляшки самовпевненості, то Вітальня з набору ЛЕГО «Прапор гуртожитку Слизерин» Вам однозначно сподобається і стане незвичайною прикрасою.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    13 бер, 2023
    Ще коли замовляла відмітила для себе прикол у описі з паролем для входу, цікаво вигадано ахазахаз. Бачила, що на сайті є і інші подібні набори з факультетами, проте обрала цей через темну кольорову гаму. У моїй квартирі сам інтер’єр не яскравий і червона або ще гірше жовта вітальня дуже б кидалася у вічі. Роздумувала ще над синім, але він Когтевран мені здався трохи прохідним у фільмах, тому теж відпав. Насправді якщо ви так само не маєте упереджень щодо Слизерину, то набір сподобається. Усе в ньому зроблено під тон факультету. Це така трішки гнітюча кімната, у якій очевидно холодно через кам’яні стіні. Зі стін виглядають якісь страшні очі, а звичайним явищем є череп на полиці. Це трішки розбавляється мініфігурками, які можна цікаво розмістити, а також одним із варіантів портрету Салазара, де він посміхається до змії. Проте з останнім не все так однозначно, адже за мить він може знову стати суворим.
    Достоинства:
    +з виду вікон стає очевидно, що вітальня десь під водою. + невеликий набір, але додані деталі можна роздивлятися довго. +буквально відчуваєш цей дубак, який стоїть у вітальні; +фігурки у традиційній формі факультету. +додано зелену змію як символ факультету.
    Недостатки:
    -зліва є сходи, які я так розумію ведуть на вихід, то ж чому там просто зелена частина стіни. Можна ж було зробити хоча б принт змії або щось подібне.
  • 5.0

    13 бер, 2023
    Осуждайте меня все, но как по мне, в факультете Слизерин также что-то есть. Я не оправдывают слизеринцев за службу Волан-де-Морту, однако их целеустремленность поражает. Плюс, я для себя решил взять все 4 набора с флагами, поэтому этот стал обязательным. Если снаружи все просто - зеленый цвет, змея, крючок для подвешивания, то внутри интереснее. Как только открываешь, сразу вау, насколько внутренняя часть перекликается с атмосферой факультета. Все темное, зеленое, каменное и пропитано непростительными заклятиями. Даже минифигурки и те имеют немного злые выражения лица. Комбинация работает хорошо, включительно с переливающейся картинкой основателя.
    Достоинства:
    В хорошем смысле мрачная и неуютная атмосфера гостинной. Детали черепов, змей, зеленых зелий. Достаточно формированных серых деталей, при желании можно использовать еще где-то. Минифигурки исключительно студентов факультета. Можно повесить на стену, а можно где-то поставить в открытом виде.
    Недостатки:
    По сравнению с тем же Пуффендуем, на стене маловато деталей, больше серые камни.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари