>
Уточнити наявність у постачальника
1399 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

305 шт.
3 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
9+
0 шт.
4.5

Опис

Найрозумніші студенти Гоґвортсу проводять частину свого позакласного часу у вітальні факультету Когтевран, розташованої в одній із веж, звідки відкривається вид на озеро. Незважаючи на те, що в жодному з фільмів місце не було показано, кожен фанат магічного всесвіту та конструктора LEGO може побувати у вітальні з набором LEGO “Прапор гуртожитку Рейвенклов”.

P.S. Для входу не потрібен пароль, але доведеться відповісти на запитання, наприклад, куди діваються втрачені деталі ЛЕГО або чому на них так боляче наступати.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76411 було випущено у рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 305 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 9 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім управляє магія та міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їхніх пригод не лише в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі.

Когтевранці у Вітальні

Оскільки зустріти студентів інших факультетів у Вітальні Когтеврана рідкість, до набору ЛЕГО 76411 додано 3 мініфігурки, яких розподільний капелюх відправив на факультет гострих умів:

  1. Чжоу Чанг - ловець Когтеврана, у яку спочатку був закоханий Гаррі Поттер. На дівчині синій светр у сіру смужку, а також пісочного кольору штани;
  2. Луна Лавгуд - своєрідна дівчина, на рік молодша за Гаррі. Вона одягнена у чорний шкільний костюм, під яким видніється біла сорочка та краватка під кольори факультету;
  3. Майкл Корнер - хлопець, який спочатку зустрічався з Джині, а потім - гуляв з Чжоу. На ньому також шкільна форма, проте верх представлений сірою кофтою.

Персонажі мають свої чарівні палички, а також інші аксесуари, у тому числі з легендарною діадемою Ровени Рейвенкло. Компанію мініфігуркам складає блакитна корнуельська піксі.

Вітаємо у вітальні

Набір особливий тим, що має дві варіації. Перша з них – це у закритому вигляді. У такому випадку складання виглядає як прапор, зібраний із синіх деталей із сірими візерунками. По центру розташована емблема ворона – символу факультету.

Друга варіація – це відкрита Вітальня. Щоб отримати доступ до неї, гострі кути підгинаються, а сам прапор відкривається за аналогією з книгою. Усередині частина інтер'єру вбудована в саму стіну. Це і кам'яні прикраси, і камін, і шафи. На особливу увагу заслуговує статуя Ровени Рейвенкло на фоні вікна. Вона може змінюватися, відображаючись по-різному, чимось схоже на живі картини з фільмів. Також кілька предметів можуть стояти окремо від стін прапора. Це круглі лампи для підлоги і коричневі крісла. На останніх мініфігурки можуть без проблем сидіти, тримаючи в руках та читаючи книги.

Виявіть і Ви свою кмітливість, щоб впоратися з корнуельською піксі, а потім відпочиньте у вітальні, читаючи книги та розучуючи нові заклинання у наборі ЛЕГО “Прапор гуртожитку Рейвенклов”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    13 бер, 2023
    Набор очевидно неплохой и найдет своих покупателей среди фанатов. Однако, наряду с разными вариантами отображения и множеством деталей, я заметил и небольшие минусы. Во-первых, что размещено на стене. В основном это книги или окна, а ведь можно было немного разнообразить и добавить больше мелочей, связанных с факультетом. Во-вторых, минифигурки также слишком простые. Школьная одежда, волшебная палочка и все. Той же Луне можно было бы добавить голову льва, тем самым связав с Гриффиндором. Но даже при этом я все также взял бы этот набор, ведь немного подшаманив над ним можно получить настоящую конфетку.
    Достоинства:
    Идея напомнила книги с уроками, этой же серии. Собирается просто, поэтому даже ребенок скорее всего справиться. Есть интересные детали на стене, но беда в том, что они однообразные.
    Недостатки:
    Простые дизайны фигурок без каких-либо отличительных особенностей. Со стеной можно было бы поиграться лучше, добавив разных деталей.
  • 5.0

    13 бер, 2023
    Не смотря на то, что в фильмах эта гостиная не была показана, дизайнерам и всем, кто работал над данным набором удалось довольно точно её показать. По крайней мере она выглядит именно так, как её можно было бы представить. Внутри много книг, разведен камин, а вид из окна выходит на озеро (что соответствует официальному описанию). Все предназначено для спокойного обучения. Присутствует также знаменитая диадема, которая очевидно на тот момент уже была крестражем. Есть и пикси, хотя я не могу припомнить их связи с Когтевраном. Налюбовавшись открытой гостиной, я закрыл флаг и повесил на стену, где он будет дожидаться еще 3.
    Достоинства:
    Очень узнаваемая вещь. Заранее предусмотрена возможность повесить на стену. Внутри много интересных штучек, а некоторые элементы мебели могут стоять отдельно. Если не ошибаюсь, то Чжоу и Луну я видел раньше в наборах, а Майкл может быть вовсе новым.
    Недостатки:
    Картинка основательницы не настолько классная, как в наборе с гостиной Слизерина.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари