>
Уточнити наявність у постачальника
1999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

334 шт.
7 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

У чарівному світі Новий рік – особливе свято. Його відзначають, вбираючи пишні ялинки та даруючи один одному подарунки з солодощами. Приєднуйтесь і Ви до цих веселощів у наборі LEGO “Новорічний календар LEGO Harry Potter™ – 2022” та відчуйте магію поза Гоґвортсом.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76404 було випущено у рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 334 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 7 років. Тематика набору – адвент-календар.

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім управляє магія та міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їхніх пригод не лише в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі.

Що являє собою адвент-календар

Набір LEGO 76404 відноситься до адвент-календарів. Інакше їх ще називають різдвяними календарями. Це традиційний для Європи спосіб відслідковувати кількості днів до приходу Різдва. Вперше ця ідея зародилася в Німеччині і потім поширилася світом. Діти повинні були згадати, що поганого та доброго зробили, а потім відчинити віконце. Календар містить вертикальну основу, на якій вирізано 24 осередки, всередині яких можуть бути маленькі подарунки або солодощі. Спочатку вони закриті і відкриваються щодня.

Календар Гаррі Поттера

Набори з адвентами календарями свого роду унікальні, адже в них коробка виступає не тільки в ролі місця, для зберігання деталей, але й  ігрового поля. Відкривши її, верхня частина містить осередки з сюрпризами, фоном для яких служать великі сходи, що ведуть до вікна. У свою чергу, нижня частина - це основа, де можна виставляти збірки. У наборі LEGO 76404 вона також використовується для гри, адже виконана як поле настільної гри.

Усі подарунки набору можна розділити на кілька категорій:

  • мініфігурки: Невілл Долгопупс, Плакса Міртл, Горацій Слизоріг у вигляді крісла, Сіріус Блек, Волдеморт, Гаррі Поттер з короткими ногами, Северус Снейп, Німфадора Тонкс, сова Букля;
  • речі для настільної гри: куб, що обертається;
  • засоби пересування: Гримуча верба з Фордом, Хогвартс-експрес та платформа 9 3⁄4, мотоцикл Хагріда, автобус Нічний лицар;
  • пам'ятні предмети: Кубок вогню з унікальною іменною табличкою, 3 кільця для квідичу, вхід у таємну кімнату, вир пам'яті, зал пророцтв, Артіріум міністерства магії, грінготський дракон на даху, Нора, дементори біля нічного озера, стенд з мікро-фігурою.

Якщо підрахувати, то сумарно виходить 24 збірки, які розміщені рандомно за віконцями. Щоразу, відкриваючи його, Ви не знаєте, хто чи що Вам попадеться. Єдине, у чому можна бути впевненим – все пов'язане із всесвітом Гаррі Поттера та магією.

Зберіть невелику чарівну пригоду, додайте збірки до великих наборів або зіграйте в настільну гру з деталями з набору LEGO “Новорічний календар LEGO Harry Potter™ – 2022”. У будь-якому випадку, Ви гарно проведете свята. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    15 жов, 2022
    Я був приємно здивований цим адвент-календарем Гаррі Поттера! Зазвичай ми купуємо донечці подібний, але з шоколадками всередині. Але цей від LEGO — це інший, інноваційний календар. Як і будь-який адвент-календар, він має 24 поля, у кожному з яких позначено день у грудні. Кожного разу, коли ми відкриваємо коробку, ми знаходимо сюрприз! Це може бути або мініфігурка, або декорації/предмети з саги. Наче цього було недостатньо, коробка разом із фігурками, які в ній містяться, також стала настільною грою, і з кожними трьома сюрпризами (чи то мініфігурками, чи об’єктами) ми створюємо сцену з фільму.
    Достоинства:
    Багато фігурок та предметів з якими можна створити міні-сцени з фільмів. Інструкції представлені у вигляді картинок. Частини ідеально з’єднуються одна з одною і тримаються. Дуже хороша ідея для шанувальників Гаррі Поттера
    Недостатки:
    🙈🙉🙊
  • 5.0

    15 жов, 2022
    Цьогорічний календар Гаррі Поттера від Lego — не найріздвяніший за всю історію, але загалом це чудова пропозиція з її щедрим набором із 7 мініфігурок. Мені подобається, що персонажі майже повністю відрізняються від минулорічної пропозиції, а не просто щорічні варіації Гаррі, Рона та Герміони. Календар має передню область дисплея, яка одночасно служить настільною грою. Працює це від клапана, складеного над дверцятами календаря. Усі збірки та фігурки закриті у комірках та чекають своєї черги розібраними і схованими у поліетиленові пакетики.
    Достоинства:
    Ті, хто дивились усі фільми, без проблем впізнають маленькі збірки. Є 7 фігурок та професор Слизнорт у формі крісла та Букля. Також додано поле для демонстрації + настільна гра. Класно, що ціна на такі набори досі тримається невисокою або принаймні доступною.
    Недостатки:
    Деякі віконця рвуться під час відкриття і виходить не так гарно(

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари