>
Уточнити наявність у постачальника
1549 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

227 шт.
6 шт.
38.2 × 7 × 26.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Давайте разом відкриємо двері в загадковий і чарівний світ разом з конструктором LEGO Harry Potter Новорічний календар 76418 на 2023 рік. На нас чекають незабутні пригоди, зустріч із улюбленими персонажами популярного фільму та яскраві емоції!

Опис

Новинка спеціально створена датською корпорацією для шанувальників будівництва з «цеглинок» та магії! Адвент-календар можна використовувати з 7-річного віку. У комплекті 227 яскравих та якісних деталей, які відмінно з'єднуються/роз'єднуються між собою, а також сумісні з іншими елементами з різних серій.

У наборі LEGO Harry Potter Новорічний календар 76418 на 2023 рік на вас чекають дивовижні сюрпризи – по одному на кожен день до Нового року або Різдва. За «дверями» ховаються збірні персонажі із чарівної школи. З ними в комплекті йде опис та інструкція зі збирання.

Особливості набору

Кожен конструктор з лінійки LEGO Harry Potter має індивідуальні особливості:

  1. Рекомендується зібрати адвент-календар на початку грудня і діставати по одному персонажу щодня до настання зимових свят. Передноворічна метушня принесе задоволення дітям та дорослим, особливо якщо збирати та відкривати модель разом.
  2. Новорічний календар 76418 на 2023 «прихистив» у своїх осередках мініфігурки та аксесуари до них: Гаррі Поттер, Герміона Грейнджер, Рон Візлі, Драко Малфой, Абефорт Дамблдор, мадам Розмерта.
  3. Додаткові елементи для села Хогсмід: таверни «Три мітли» та «Кабаняча голова», кондитерський магазин «Солодке королівство», магазин жартів Зонко. Всі ці будівлі додатково мають по 2 або 3 будівлі.
  4. Всі елементи захоплюючого, чарівного календаря з сюрпризами, виготовлені виключно з якісного пластику, покриті не алергенними барвниками. «Цеглики» проходять сувору перевірку на відповідність міжнародним стандартам якості та безпеки.
  5. Подібні ігрові набори добре розвивають уяву, творче мислення, дрібну моторику.

Незабаром комплект LEGO Harry Potter Новорічний календар 76418 на 2023 рік з'явиться в нашому магазині. Поспішайте придбати новинку за чудовою ціною! Створіть для своєї родини святковий, чарівний, магічний настрій. Додайте трохи уяви та переконайтеся, що чудеса трапляються!

  • 5.0

    25 вер, 2023
    Беремо такий набір певно вже рік 3 або 4. З ним зима та магія приходять не лише в Хогвартс на екрані, а й до нас додому. І це перший рік, коли ми не стримались і відкрили його раніше зими. Все тому, що побачивши додані мініфігурки ну дуже захотілось додати їх до збірок. Напевно, це перший набір коли б майже усі мініфігурки носили шапки. Та й невеличкі конструкції також зайвими не бувають. Ці столи, каміни, ялинки та дороговкази невеликого розміру, тому їм дуже легко знайти місце. Яскраво, магічно, по гарріпоттерівськи.
    Достоинства:
    Маленький сюрприз за кожними дверцятами - порожніх не буває. Мініфігурки зимові і нарешті вдягнуті відповідно. Якщо зібрати якийсь простенький будинок, то його можна повноцінно обставити доданими збірками. Якщо такої можливості немає - на розвороті коробки теж непогана картинка.
    Недостатки:
    Колись набір був зі настільною грою, тут же просто календар.
  • 5.0

    25 вер, 2023
    З цьогорічних календарів, з Гаррі, напевно, найкращий. Мініфігурки одягнені по зимовому, їх аж 6 штук і вони мають келихи/чарівні палички, щоб тримати у руках. Збірки дійсно хороші за ті гроші, які ви платите, тобто собівартість і вартість мене повністю влаштовують. Серед них каміни, стійки, возики та інші впізнавані елементи, часто з новорічним акцентом. Загалом, магія у кожній комірці. Відкриємо вже перед Новим роком, а поки дякую магазину за можливість придбати зі знижкою і вже не хвилюватись.
    Достоинства:
    Мініфігурки у курточках, шапочках та рукавицях. Присутні як головні герої, так і другорядні. Багато елементів їжі. Якщо це така сама коробка як і минулого року, то комірки мають добре відкриватись та не рватись, однак про це згодом.
    Недостатки:
    Отак дивишся на набір і трохи забагато сірого кольору.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари