>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

217 шт.
4 шт.
26.2 × 14.1 × 7.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Магії поза Гогвортсом не існує? Конструктори LEGO неодноразово спростовують це. Пориньте у світ магії та чаклунства з набором LEGO "Гогвортс: невдача з багатозільною настійкою" і спробуйте зварити власне зілля, щоб підслухати секрети слизеринців і нарешті дізнатися, хто ж вбиває напівкровок.

Опис набору
Набір LEGO 76386 був випущений 1 червня 2021 року. Коробка невелика, прямокутна, присвячена 20-річчю виходу цього культового фільму. Спереду зображена сама ванна, а ззаду - поворотна функція і зміна зачісок. Всередині Ви виявите 217 деталей, 2 колекційні картки і 4 мініфігурки.

Мініфігурки
Всього в наборі LEGO "Гогвортс: невдача з багатозільною настійкою" є 4 мініфігурки:

  • Гаррі Поттер. Хлопчик, який зупинив Того-кого-не можна-називати знову готовий кинути виклик злу. Він одягнений в форму факультету Слизерин. Має чорні распатлане волосся, окуляри, ліхтар і чарівну паличку;
  • Герміона Грейнджер. Найрозумніша дівчина факультету Гріффіндор в цьому наборі також приміряє на себе форму Слизерина. Як і у фільмі у неї довге кучеряве волосся і чарівна паличка з виноградної лози;
  • Рон Візлі. Один з найбільш знаменитих братів Візлі в наборі LEGO 76386 також одягає на себе форму Слизерина. Має руде волосся, чарівну паличкою і кубок з зіллям;
  • Золотий Гаррі. Це ексклюзивна ювілейна мініфігурка, виконана повністю в золотому кольорі. Вона відображає Гаррі одного з перших років навчання в формі Грифіндора, з чарівною паличкою і на спеціальній підставці.

Приготуйтеся, з цією легендарною трійцею точно не занудьгуєте.

Перетворення
Набір LEGO "Гогвортс: невдача з багатозільною настійкою" зможе порадувати Вас магією і перетворенням в іншого. Наприклад, випивши оборотного зілля, Гаррі перетворюється в Грегорі Гойла, а Рон в Вінсента Креба.
Але магія - штука не завжди надійна і щось може піти не так. Всього один рух і ось, у Герміони котяче обличчя. Чи зможете Ви цього уникнути?
Перетворення в наборі LEGO 76386 не складе труднощів, варто лише повернути голову мініфігурки, відкривши інше обличчя і поміняти волосся.

Ванна
Що тільки не відбувалося в цій ванні Плакси Міртл за всі частини фільмів і книг. Саме набір LEGO "Гогвортс: невдача з багатозільною настійкою" пропонує відтворити момент з 2 частини, коли друзі вирішили дізнатися секрет Слизерина, хто ж нападає на напівкровок. І тут є все для цього необхідне: котел із зіллям, 3 золоті раковини, кабінка туалету, ніж та інше. На підлозі прозоро-блакитні деталі для імітації води.
Покрутіть спеціальний механізм і зовсім опинитеся в секретному проході. Всі ж знають, куди він веде, якщо дивилися фільми або читали книги. Якщо ж ні - радимо дізнатися.

З'єднання з іншими кімнатами
Набір LEGO "Гогвортс: невдача з багатозульною настійкою" (76386) прекрасно доповнить набір LEGO "Гогвортс: Таємна кімната" (76389). Також, маючи ці 2 набору їх можна буде поєднати в 1 великий за допомогою секретного тунелю. Ця техніка дозволить додавати і інші кімнати і створити свій власний Гогвортс.



Вперед, тільки від Вас залежить, що ж чекає цю трійцю сегодня. Чи вдасться їм правильно зварити зілля і дізнатися секрети або ж у Герміони знову буде котяча голова? Але поспішіть, час дії зілля не вічний. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!
Придбати набір LEGO Harry Potter (76386) "Гогвортс: помилка з багатозільною настійкою" Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору.
Вдалої і цікавої збірки!

 

  • 5.0

    14 лис, 2023
    Набір “Помилка з Оборотним зіллям” містить усе необхідне для відтворення першого досвіду Гаррі, Рона та Герміони з Оборотним зіллям. Ванна кімната містить численні відомі деталі з фільму, включаючи характерну конфігурацію раковини, вхід до Таємної кімнати та кабінку, де Герміона знаходить схованку після помилкової волосини. Звичайно, мініфігурки так само важливі, а також чудово виглядають. Голова кота Герміони виглядає особливо детально, хоча мені не менше подобаються голови Креба і Гойла, а також золотий Гаррі.
    Достоинства:
    Унікальні темно-зелені мантії Слизерину для проникнення у їх вітальню. Гаррі та Рон як Креб і Гойл, а Герміона як кішка. Ювілейна золота мініфігурка до двадцятиріччя. Деякі привабливі аксесуари супроводжують мініфігурки, включно з двома баночками для зілля, казаном і ексклюзивним зеленим стаканом. У збірці присутнє характерне розташування раковин навколо колони та туалет. Можливість відкрити прохід в Таємну кімнату.
    Недостатки:
    Немає мініфігурки Плакси Міртл, хоча вона також відіграла свою роль у моменті.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари