>
Під замовлення
5999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

148 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
8+
0 шт.

Опис

Гаррі Поттер і Рон Візлі запрошують вас до гуртожитку Ґрифіндора, де покажуть вам свою кімнату та різні чарівні аксесуари. Вам випадає унікальна можливість відвідати гуртожиток хлопчаків, адже просто так туди не потрапити, тим більше, якщо ви дівчинка. Як відомо з книг про Гаррі Поттера, до гуртожитку один одного друзі не могли заходити, тільки в дуже екстрених випадках. Ви запитаєте: як це можливо, відповідь дуже проста, адже Гоґвортс школа магії та чаклунства, тут можливо все, що ви тільки зможете собі уявити і навіть більше.

Для всіх колекціонерів ЛЕГО, а саме серії про Гаррі Поттера, цей набір просто необхідний. Ігровий набір LEGO Harry Potter Хогвартс: Гуртожиток Гриффіндора (40452) є частиною великої модульної споруди - Лего-Хогвартс. Знайти решту наборів ви зможете на нашому сайті, у серії конструкторів про Гаррі Поттера.

Нещодавно компанія ЛЕГО випустила чудову модульну систему замку Хогвартс з окремими локаціями. Більшість із них спроектовані у вигляді компактних модулів розміром 8х8 та 8х16 см, які просто з'єднуються між собою. Кожна модульна локація включає спеціальні штифи для кріплення між собою модулів, що дозволяє зібрати цілий модульний замок Хогвартс. Чари - не інакше!

Про набір

Зібрана споруда є невеликою кімнатою з двома ліжками і скринькою по центру. На підлозі розміщено ромбоподібний килим у бордово-золотистих кольорах факультету Грифіндор. На скрині стоїть свічка, що горить, і непрочитаний лист, а десь на підлозі може бути шоколадна жаба, що втекла, будьте уважні. Стіна кімнати продумана таким чином, щоб комфортно розміщувати фотографії відьом та чаклунів. У кожному ювілейному наборі ЛЕГО до 20-річчя історії про Гаррі Поттера - ви зможете знайти 4 чарівні картки, на яких розміщені портрети чарівників. Повна колекція складається із 16 різноманітних персонажів. Зберіть повну колекцію карток, обмінюйтесь повторами з друзями та дізнавайтеся нових героїв із чарівного світу Гаррі Поттера прямо зараз.

У набір входять дві мініфігурки - Гаррі Поттер і Рон Візлі, кожному юному чарівнику передбачено індивідуальну чарівну паличку. А пам'ятаєте ви, як чарівна паличка обрала свого хазяїна? І яка цікава ситуація сталася, коли Гаррі купував свою першу паличку?

Двостороння голова мініфігурок зображує різні вирази облич героїв, перелякане та радісне. Яким грати героєм віддасте перевагу ви? Сміливим і спритним Гаррі чи трохи незграбним, але доброзичливим Роном? Хто ваш улюблений персонаж із найзнаменитішої книги про чари і магію?

Конструктор LEGO Harry Potter Хогвартс: Гуртожиток Гриффіндора (40452) розширить ваш модульний чарівний замок Хогвартс або, можливо, з цього набору почнеться ваша чарівна ЛЕГО колекція про Гаррі Поттера. Серія конструкторів LEGO Harry Potter заповнена різноманітними наборами, кожен фанат знайде свій улюблений набір.

На нашому сайті ви знайдете більший вибір ігрових наборів цієї серії.

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари