>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

517 шт.
0 шт.
28 × 5 × 22.5 cm
6+
0 шт.

Опис

Знаєте когось від 6 років, хто любить панд, творчість та маленькі коробочки для секретиків? Якщо відповідь позитивна, то набір LEGO "Шухляда з милою пандою" стане ідеальним вибором, адже задовольнить усі ці інтереси.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 41959 було випущено у рамках серії LEGO DOTS. Він містить 517 якісних деталей, барвисту інструкцію та призначений від 6 років. Тематика набору – прикраси.

Особливості серії. Серія LEGO DOTS відрізняється відсутністю стандартних деталей, але наявністю безлічі барвистих деталей 1 на 1 з різними принтами. Задіявши фантазію та з їх допомогою можна створити різні унікальні браслети, коробочки, брелоки та інші дрібниці.

Барвисті дотси

Must have кожного набору цієї серії – маленькі детальки, які називаються дотсами, на честь яких вона названа. Вони розміром 1 на 1 і відрізняються формою, кольором та наявністю принтів. Дотси можуть бути використані як для створення прикрас, так і для інших збірок. Саме в цьому наборі Ви знайдете деталі, які формою як чверть кола, коло, квадрат і півколо. Щодо кольорів, то їх тут досить багато: помаранчевий, рожевий, синій, білий, чорний, коричневий, блакитний та бузковий. Найбільше деталей чорного, оранжевого, синього, коричневого та блакитного кольору, які й допоможуть створити панду.

Такої величезної кількості дотсів вистачить не тільки на створення панда-дизайну, але і прикрашання коробочки. Однак, будьте уважні, адже такі маленькі деталі легко губляться. Саме тому зберігати їх краще у жовтій коробці, в якій набір і поставляється. Але перейматися тим, що деталі відпадуть від самої коробочки не варто, адже вони надійно кріпляться і не відлітають навіть під час гри.

Коробочка у вигляді панди

Головна збірка набору LEGO 41959 – коробочка для дрібниць, яку потрібно прикрасити дотсами. Зібрати її досить просто, дотримуючись покрокових інструкцій та використовуючи великі деталі. Як результат, у Вас вийде велика коробочка (тулуб панди) для зберігання великих предметів і менша таємна частина всередині голови (для того, щоб відкрити, потрібно повернути). Основа коробочки становить 18 сантиметрів завдовжки і 14 завширшки, так що місця для прикрас/невеликих предметів цілком достатньо.

Зібравши панду, настає найцікавіший момент, адже дитина може прикрасити коробочку самостійно, використовуючи згадані вище дотси. Декілька дизайнів запропоновано в інструкції, а далі – політ творчості. Складання дотсів допомагає розвинути фантазію, креативне мислення, дрібну моторику та посидючість дитини. Такий набір забезпечує безмежні години цікавої гри, адже дитина може прикрашати коробочку, перебудовувати її і навіть змінювати сам дизайн, створюючи щось абсолютно нове. А готова коробочка може порадувати будь-яку людину та доповнити будь-який домашній інтер'єр, чи робоче місце.

Порадуйте фаната панд милою коробочкою у наборі LEGO “Шухляда з милою пандою”, в яку він зможе сховати різні дрібниці.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари