>
В наявності
129 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

120 шт.
0 шт.
9.5 × 15 × 0.65 cm
6+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Набір ЛЕГО "Додаткові елементи DOTS — серія 5" — кращий варіант, щоб додати своїм браслетів і збіркам нового звучання. Комбінуйте, фантазуйте, створюйте щось своє з їх допомогою. Дозвольте дитині придумати і реалізувати свій власний дизайн, тим самим розвинувши його/її дрібну моторику і творче мислення.

Загальна інформація про набір

Набір ЛЕГО 41932 був випущений в 2021 році. Упакований він в бірюзовий з салатовим поліетиленовий пакетик. На передній стороні зображені різноманітні дотси, а ззаду — технічна інформація. Всередині Ви зможете знайти 120 різноманітних дотсів.

Увага! Так як дотси невеликі, рекомендований вік для цього полібега — від 6 років. Однак, якщо Вам далеко вже не 6, набір ЛЕГО 41932 все ж зможе Вас порадувати, будьте впевнені.

ДОТСИ

Дотси — невеликі детальки 1 на 1, створені спеціально для цієї серії. Ними можна прикрасити браслети, моделі серії або просто використовувати для інших збірок. Одна з особливостей серії, це те, що в наборах не використовуються наклейки, всі дотси принтовані. Тема цього додаткового набору ЛЕГО — тропіки, тому набір ЛЕГО "Додаткові елементи DOTS — серія 5" порадує Вас наявністю:

  • 95 колекційних плиток тропічних кольорів;
  • 15 дотсів, що світяться в темряві;
  • 10 з 16 плиток з таємничим дизайном. Це додає якоїсь інтриги, ніколи не знаєш що ж саме тобі попадеться. Чи зможете Ви зібрати їх всі?

З цікавого в наборі ЛЕГО 41932 можна відзначити: дотси з лампочкою, фламінго, авокадо, блискавкою, зіркою і тд. Звичайно ж всередині є і базові однотонні дотси. Тут вони жовтого, оранжевого, білого, рожевого, блакитного, і зеленого кольорів - одним словом тропічних кольорів, що і зазначено.

Якість дотсів в наборі ЛЕГО "Додаткові елементи DOTS — серія 5", як і у всіх інших наборах ЛЕГО відмінна. Перед додаванням в набір, їх тестують, тому ніякі кидання, спроби зламати і тд їм не страшні.

Порада! Так як дотси дуже маленькі, вони швидко можуть загубитись, особливо якщо з ними грає дитина. Тому радимо Вам заздалегідь купити невеликий контейнер або щось на зразок того для їх зберігання.

Додаткові елементи

Набір ЛЕГО "Додаткові елементи DOTS — серія 5" не перший набір з додатковими елементами, що і випливає з назви. Якщо Ви хочете отримати ще більше дотсів, радимо звернути увагу на такі полібеги серії, як:

  • ЛЕГО Дотс "Додаткові елементи (випуск 1)" (41908);
  • ЛЕГО Дотс "Додаткові елементи (випуск 2)" (41916);
  • ЛЕГО Дотс "Додаткові елементи (випуск 3)" (41921);
  • ЛЕГО Дотс "Додаткові елементи (випуск 4)" (41931).

Ідея таких наборів в тому, що за дуже невелику вартість Ви можете отримати відразу багато дотсів для своїх збірок. Вже всі разом вони точно допоможуть створити свій унікальний дизайн!

Позитивні емоції як під час прикрашання, так і під час складання гарантовані! А таємничі принти зможуть зробити цей процес ще більш цікавим.

Придбати набір ЛЕГО "Додаткові елементи DOTS — серія 5" Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться враженнями у відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

  • 5.0

    14 гру, 2022
    Ми взяли цей пакетик, щоб розширити колекцію лего-дотсів, які є у нас вдома. У ньому багато деталей різноманітних кольорів, усі вони розміром 1x1 та мають гладкий верх. Серед штук є такі, що світяться в темряві, вони дуже сподобалися доньці. Можете після покупки перевірити свої дотси на предмет того, чи світяться вони у темряві, бо ви це з’ясували абсолютно випадково, коли донька почала грати ними увечері. Крім таких, у нас є кілька круглих із різним дизайном, що можна частково побачити на фото.
    Достоинства:
    Невеличке доповнення до більших наборів за приємною ціною. Є деталі, що світяться у темряві. Наскільки я зрозумію, то дотси з дизайном можуть попастися різні, що додає інтриги під час покупки. Усе чудово кріпиться та тримається на браслетах.
    Недостатки:
    Це не як недолік, просто особливість таких пакетиків: всередині тільки дотси, без основи та місця та зберігання.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари