>
Уточнити наявність у постачальника
229 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

33 шт.
0 шт.
24.5 × 0.7 × 9.3 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Крутий браслет завжди красиво виглядає на руці. А уявіть, якби дизайн браслета ви створювали самі і його можна було б міняти? Так, це можна зробити завдяки браслету з серії LEGO DOTS під назвою 41922 Класний кактус. Розглянемо браслет детальніше.

Підійде всім

Браслет виконаний в ніжному зеленому кольорі і має 28 пінів для кріплення різних деталей. Завдяки багатьом отворам довжину браслета можна з легкістю регулювати, тим самим він підходить і для великих, і для маленьких зап'ясть.

Простір для фантазії

У комплекті до браслету є 32 кольорові деталі, якими можна прикрасити браслет. Це деталі з принтом кактуса, геометричні фігурки різних кольорів і наклейки.

Завдяки хорошим сполученням деталей можна створити дійсно гарний і стильний браслет.

Ніколи не набридне

Звичайно, з часом стиль, який ви придумали може вам набриднути. Але для цього браслета це не проблема. Ви можете створити новий візерунок, який буде відрізнятися від старого і радувати ваші очі. Міняйте візерунки під ваш настрій або експериментуйте з дизайном під стиль вашого одягу.

Чудовий подарунок

Браслет 41922 Класний кактус може стати хорошим подарунком для фанатів серії LEGO DOTS або конструктора LEGO. Тепер ЛЕГО буде поруч з ними постійно, прямо на їх руках. А створення різних візерунків добре вплине на розвиток фантазії і творчих здібностей у дітей.

Де замовити?

Замовити браслет 41922 Класний кактус можна в нашому магазині. Досить натиснути відповідну кнопку і заповнити невелику форму замовлення.

  • 5.0

    29 бер, 2021
    Ну прикольний же браслет? Прикольний. А значить і дітям сподобається. Принаймні мої двійнята у захваті від серії. Тут ми отримуємо світло-зелений браслет та 32 дотси. В основному детальки зелені, під стилістику кактусу. Іноді мене жахають ціни на набори лего, однак ця серія одна з найдешевших, можна зібрати навіть усю.
    Достоинства:
    Браслети зроблені з якісного матеріалу, не брудняться та не дряпаються. Детальки під тему браслету - кактус.
    Недостатки:
    Немає...
  • 5.0

    3 бер, 2021
    Довольно красивый браслет. Хорошо, что мы подождали 1 марта и купили его. Хотя изначально смотрели на браслет Мороженное. То даже если сравнивать с ним, то в этом сразу понятна тематика кактуса, а там ну такое. Все дотсы яркие, хорошо крепятся. В принципе, могут отлетать от браслета, но если быть аккуратной, то такого не происходит.
    Достоинства:
    Дочке очень нравится. У нас есть еще пару наборов из серии, то она обожает совмещать дотсы и собирать что-то свое.
    Недостатки:
    Хотелось бы ремешок поярче. Также не обойтись без контейнера.
  • 5.0

    3 бер, 2021
    Где-то я читала, что лего обещали изменить цветовую гамму серии и сделать её более темной. В этом наборе это наблюдается слабо. Хотя меня порадовало, что хоть серия и больше ориентирована на девочек, лего стараются сделать наборы более унисекс. Допустим, у меня сын и дочка и как это, я дочке куплю, а сыну нет. Так вот, этот браслет с кактусами без проблем подойдет и ему. Все дотсы тут сделаны под опять же кактусы. Только советую взять какую-то коробочку или пакетик для хранения.
    Достоинства:
    Радуют шаги в стороны браслетов унисекс. Как и заявлено, стилизован под кактус (в основном зеленые и оранжевые дотсы). Ремешок качественный.
    Недостатки:
    Быстро теряются, если хранить просто так. Нужна какая-то коробочка или пакетик.
    • 31 бер, 2021
      Якщо хотіли щось більш темне, потрібно було взяти новий браслет "Музика".

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари