>
В наявності
1649 грн
1425 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

856 шт.
0 шт.
26.2 × 5.65 × 38.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2328 грн
1996 грн
+ =
1948 грн
1677 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Спеціально для ваших творчих дітей та шанувальників магічного світу Гаррі Поттера старше 8 років доступна чудова можливість створити унікальний простір з магією та чаклунством на своєму робочому столі. Нехай малюк організує та прикрасить робоче місце у найкращому вигляді завдяки чарівному набору LEGO DOTS Гоґвортс. Настільний комплект (41811). Цей набір дозволяє швидко та легко створити унікальний декор для практичної та настільної канцелярії, яку діти використовуватимуть, щоб втілити свої творчі ідеї в життя.

Про набір

Ігровий набір LEGO DOTS Гоґвортс. Настільний комплект (41811) складається з 856 елементів ЛЕГО, у тому числі 10 з 16 нетематичних дотсів, канцелярії для декорування та покрокового ілюстрованого посібника зі збирання.

У цьому наборі на вас чекають наступні канцелярські аксесуари для декорування пластинами дотс:

  • Утримувач для нотатків у формі золотого снітча;
  • Прямокутна рамка для фото розміром 15х9 см;
  • Таця для канцелярського приладдя у формі бордового шарфа учня факультету Грифіндор школи магії та чаклунства Гоґвортс;
  • Квадратна нашивка розміром 8х8 см;
  • Секретна скринька бірюзового кольору, яку можна закрити на замок за допомогою спеціального ключа.

Творчий учнівський набір

За допомогою даних елементів ЛЕГО діти можуть створювати практичні візерунки з плиток дотс, дотримуючись запропонованих інструкцій для складання або використовувати свою фантазію та створювати унікальні предмети власного дизайну.

Творчі набори «Зроби сам» від LEGO DOTS – це чудовий спосіб познайомити ваших дітей зі світом конструювання та розвивати їх творчі здібності, доки вони створюють та персоналізують свої власні аксесуари. За допомогою цього набору діти можуть втілити свої творчі фантазії у життя та підтримувати свій робочий стіл у порядку, використовуючи ідеальний учнівський набір. У цьому наборі обмеження - це лише уява дитини, тому можливе створення справжньої магії.

Плитки ЛЕГО Дотс створені спеціально для дитячих творчих ідей, а ігрові набори серії надають можливість швидко та просто декорувати улюблені аксесуари ваших дітей.

Якість та безпека

З самого заснування з 1932 року компанія ЛЕГО створювала елементи своїх конструкторів з упором на високу якість, що відповідає суворим стандартам у даній галузі виробництва. Суворий контроль кожного кубика ЛЕГО забезпечує надійне з'єднання між ними та гарантує, що будь-яка модель, створена з деталей ЛЕГО, буде міцною та довговічною.

Безпека, як і якість є найважливішим пріоритетом для компанії. Всі елементи, деталі, кубики і навіть мініфігурки проходять ретельний контроль і піддаються ряду тестів на безпеку, щоб переконатися у відповідності до всіх суворих світових стандартів якості та безпеки. Таким чином, кожен з батьків може бути впевнений, що його дитина, граючи в ЛЕГО, грає з якісною, а, головне, безпечною іграшкою.

  • 5.0

    13 бер, 2023
    Дивлюсь на придбаний набір і згадую цитату з 1 частини Гаррі “Потрібно бути дуже сміливим, щоб протистояти ворогу. Але не менше сміливості потрібно, щоб протистояти друзям”. Мені ось не вдається протистояти цьому магазину, коли я бачу настільки круті набори як цей🤣🤣. Використала просто - зібрала, прикрасила і поставила збоку на робочому столі. До речі, прикрашати дуже кайфово, ніби асмр + якісь пазли, чи мозаїка. Тому займалась я цим після роботи, коли треба було відпочити. Те, що цей набір ще й по одному з культових та моїх улюблених фільмів стало додатковим приємним бонусом. І після того як публікую цей відгук, набір з Буклею-підставкою також відправляєтся на замовлення.
    Достоинства:
    Простий набір, у збірці нічого складного, ще й трішки заспокоює, особливо під фільм. Снітч гарний навіть просто як модель, навіть листочки не обов’язково ставити. Деталі приємні на дотик, гладенькі, а також є з принтами по фільму. Думаю дітям взагалі буде супер-цікава оця тема з прикрашанням.
    Недостатки:
    Якщо хочеться все зробити в одному факультеті (як моно набір), то дотсів буде малувато.
  • 5.0

    13 бер, 2023
    Ми придбали усю колекцію дотсів у колаборації з Гаррі Поттером. Це підставка для олівців з Буклею, браслет та нашивки, а також цей набір. Перераховувати, що у нього входить певно немає сенсу, все детально описано на сайті. Що особливо сподобалось доньці - це шкатулочки, оскільки у неї є багато дрібничок і вони часто розкидані по столу. Тепер же вона їх поскладала у, самостійно прикрашені, коробочки і ще й насолоджується їх дизайном. Рамка і тримач для фото також круті. У снітч вона поставила роздруковані фото з друзями, а ось рамка поки очікує фото з якоюсь магічною тематикою, але почекаємо кращої погоди і потім відредагуємо.
    Достоинства:
    Набір корисних дрібничок для столу в одній тематиці, які можуть впорядкувати хаос. Є дотси у кольорах усіх 4 факультетів, проте особливо сподобались кольорові прозорі. Є більші деталі, з яких можна зібрати блискавку, окуляри або ще щось подібне.
    Недостатки:
    Деталі з принтами гарні, але їх дуже мало.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари