>
Уточнити наявність у постачальника
1999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

423 шт.
0 шт.
22.3 × 5 × 22.3 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

LEGO Dots - аксесуари, які дарують радість!
Яскрава лінійка прикрас, біжутерії та аксесуарів LEGO Dots, що вийшла в 2020 році, включила в себе і компонент практичності. Практично всі набори ЛЕГО Дотс в Україні можна використовувати щодня, прикрашаючи цими милими аксесуарами повсякденне життя. Набір ЛЕГО 41904 Тримачі для фото також примітний в цьому плані - у нього є кілька функцій, які забезпечують три красивих підставки у вигляді маленьких звірят.

Про набір ЛЕГО 41904
Набір LEGO 41904 Dots - це ЛЕГО-органайзери, які забавно і доречно виглядатимуть на шкільній парті, на робочому столі або вдома на полиці. Більш ніж 400 деталей сету ЛЕГО 41904 Дотс допоможуть побудувати чудові тримачі для фотографій і підставки для канцелярського предметів у вигляді сірої кицьки, коричневого песика і білого хом'ячка. Дуже милі вирази їх мордочок розвеселять навіть в най похмуріший день, а самі «стаканчики» для канцелярії забезпечені кришечками - в них можна зберігати важливі дрібниці. Як і інші набори лінійки LEGO Dots, сет ЛЕГО 41904 Тримачі для фото спроектований так, що ви можете змінювати зовнішній вигляд цих трьох органайзерів самостійно, створюючи новий дизайн.

Як купити?
LEGO 41904 Dots Picture Holders ви можете купити в Україні у офіційного постачальника ЛЕГО constructors.com.ua. Фізично магазин знаходиться в Києві, по вул. Олени Теліги, 29. Є можливість самовивозу і кур'єрська доставка по Києву. По всій Україні (крім території проведення ООС і АР Крим) доставка здійснюється оператором перевезень «Нова Пошта» в день оформлення вашого замовлення. Ви можете звернутися за консультацією до операторів нашого сайту constructors.com.ua в онлайн-чаті або по телефону, вказаному нагорі сторінки.

  • 5.0

    3 лис, 2020
    Купил в подарок дочери. И конструктор собрать можно и потом какую-то красивую картинку поставить. Развивает мелкую моторику и воображение - можно собрать любую зверушку. Из-за удобного контейнера детальки не валяются по всему полу, а находятся в нем. Если кто-то знает еще набор похожий на этот, напишите пожалйста, с у довольствием бы купил.
    Достоинства:
    Много зверушек для сборки. Удачная конструкция держателя - фотографии не выпадают.
    Недостатки:
    Нет.
  • 5.0

    3 лис, 2020
    Как по мне, то набор больше подойдет на подарок девочке, хотя это чисто мое мнение. Удобно сделали с контейнером, в который можно высыпать детальки. Брать с него тоже удобно. Какую именно зверушку собрать зависит только от вас, будет то обычная собачка или что-то уникальное. Кстати, на данный момент только в этом наборе есть держатели для фоток. Как по мне, то лего стоит время от времени выпускать наборы на подобии такого или тех же шкатулок для разнообразия.
    Достоинства:
    Внутрь подставки можно положить какую-то мелочь. Подставки отлично держат не только фотографии, но и листы а4
    Недостатки:
    -

Рекомендуємо подивитися ці товари