>
Уточнити наявність у постачальника
249 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

33 шт.
0 шт.
24.5 × 0.7 × 9.3 cm
6+
0 шт.
4.5

Опис

Хотіли б мати крутий браслет з незвичайним візерунком? А уявіть, якби дизайн браслета ви створювали самі і його можна було б міняти? Так, це можна зробити завдяки браслету з серії LEGO DOTS під назвою 41933 Браслет "Музика". Давайте ж розглянемо його детальніше.

Підійде кожному

Браслет виконаний в чорному кольорі і має 28 пінів для кріплення спеціальних плиток. Завдяки продуманим отворам довжину браслета можна запросто відрегулювати під себе. Він зможе підійти як для великих, так і для маленьких зап'ясть.

Фантазуйте і створюйте

У наборі є 32 кольорові плитки, якими можна прикрасити браслет. Більшість плиток з принтом музичних нот. Решта плиток — це геометричні фігурки різних кольорів: жовтого, зеленого, білого і рожевого.

Завдяки різним комбінаціям плиток можна створити дійсно гарний і стильний браслет.

Міняйте візерунки під настрій

На відміну від будь-яких звичайних браслетів, цей браслет вам ніколи не набридне. Все тому, що візерунок на ньому можна міняти хоч кожен день під ваш настрій або стиль одягу. А з плитками із додаткових наборів можна створювати зовсім незвичайні дизайни. Експериментуйте і створюйте!

Чудовий подарунок

Браслет "Музика" 41933 може стати хорошим подарунком для фанатів серії LEGO DOTS або конструктора LEGO. Тепер ЛЕГО буде поруч з ними постійно прямо на їх руках. А створення різних візерунків добре вплине на розвиток фантазії і творчих здібностей у дітей.

Де замовити?

Замовити набір ЛЕГО DOTS 41933 Браслет "Музика" можна в нашому магазині. Достатньо натиснути відповідну кнопку і заповнити невелику форму замовлення.

  • 5.0

    29 бер, 2021
    Але ж це дуже стильно зробити браслет у чорному кольорі. І не тільки стильно, але і практично. Мало того, що не буде так бруднитися, так ще й виглядає чудово. В наборі кілька дотсів з нотами (якщо хтось не знав, то ноти зображені на нотному листі). Ось це я називаю рівнем деталізації гідним лего. Також гарні дотси з глітером, особливо подобається як вони виглядають на сонці.
    Достоинства:
    Чудовий, новий і (нарешті!) темний браслет у серії. Всі дотси унікальні та гарно виглядають. Комплектація стандартна.
    Недостатки:
    Я б не радила кріпити найкращі дотси на браслет і йти на прогулянку. Все ж вони рідко, але відпадають.
    • 1 кві, 2021
      О, а я навіть не звернула уваги на нотний лист.
  • 4.0

    4 бер, 2021
    Нарешті лего почули мої молитви і зробили ремінець темним. Раніше я просто не розуміла, навіщо в дитячому браслеті світлі ремінці, вони ж миттєво стають брудними. Тому я дуже рада, що є і в чорному варіанті. До речі, дотси на ньому виглядають ще цікавіше та яскравіше. Ідея з музикою непогана, але про це нагадують лише деякі деталі з нотами.
    Достоинства:
    Чорний ремінець, який не буде бруднитись. Як завжди міцні кріплення, дотси не злітають навіть при носінні браслета.
    Недостатки:
    Про те, що це браслет, присвячений музиці, нагадує лише кілька дотсів.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари