>
Уточнити наявність у постачальника
869 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

643 шт.
0 шт.
26.2 × 7.2 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Кожна дитина хотіла б бути причетною до секрету і мати невелику схованку, куди могла б ховати маленькі цінні дрібнички. Це могли б бути як прикраси, так і фігурки кіндерів або ЛЕГО. Набір LEGO Креативний ящик «Тварини» пропонує отримати найголовніше для цього – коробку для зберігання, а також самостійно її прикрасити.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 41805 було випущено у рамках серії LEGO Dots. Він містить 643 якісні деталі та призначений від 6 років. Тематика набору – прикраси.

Особливості серії. Серія LEGO DOTS відрізняється відсутністю стандартних деталей, але наявністю безлічі барвистих деталей 1 на 1 з різними принтами. Задіявши фантазію та з їх допомогою можна створити різні унікальні браслети, коробочки, брелоки та інші дрібниці.

Дотси набору

Якщо Ви вже знайомі з цією серією, то точно знаєте, що таке дотси, адже вони скрізь. Але для тих, хто вперше бере подібний набір, дотси – це плиточки маленького розміру, які не перевищують 2 на 2 крапки. Вони можуть бути різних кольорів з принтами або об'ємними ділянками. Побудувати з них повноцінну збірку не вийде, зате прикрасити вже наявну – без проблем. У наборі ЛЕГО 41805 таких деталей безліч. Серед представлених кольорів: блакитний, жовтий, м'ятний, білий, чорний, синій та інші. А говорячи про форми, то творити в наборі можна з трикутників, квадратів, дуг та півкіл. Вони надійно кріпляться до будь-якої збірки, будь то скринька або браслет, і не опадають навіть під час гри.

Олень, котик, єдиноріг чи хтось ще

З опису дотсів випливає, що їх потрібно на чомусь розміщувати, щоби демонструвати. У наборі для цього є скринька блакитного кольору з висувним ящиком. Він висувається, щоб приховати щось і закривається, формуючи цілісний кубик. Не знаючи секрету скриньки, можна і не здогадатися, які таємниці вона зберігає. Її приблизні розміри досягають 5 сантиметрів у висоту, 10 у ширину і 12 у довжину, тому вона підходить для зберігання невеликих речей.

Однак особливість даної скриньки - це не її розміри або деталі, що використовуються при складанні, а можливість самостійно її прикрасити. Основні моделі включають оленя, котика та єдинорога. В інструкції описано, як створити їм схожу мордочку, де встановити вуха або роги, і які візерунки будуть цікаво виглядати. Також натхнення можна отримати просто з інших зображень на сайті та коробці. Але це лише початок. Після того коли дитина зрозуміє, як розміщувати дотси та кріпити півкола, вона може почати творити самостійно. В результаті може вийти як будь-яка з уже відомих тварин, так і щось фентезійне або позаземне. Також ніщо не забороняє використовувати детальки дотсів просто для створення візерунків на скриньці, не прив'язуючись до якоїсь теми і лише поєднуючи кольори.

Отримайте маленького друга, якого можна самостійно прикрасити в наборі ЛЕГО Креативний ящик «Тварини» і зберігати в ньому найпотаємніші секрети. Або забудьте про правила і просто творіть.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    23 січ, 2023
    Lego знову тішить дітей веселою та чудовою іграшкою! Це також дуже функціональна шухляда, у якій моя донька може зберігати свої маленькі скарби. До неї входять елементи для створення всіх тварин, яких вона любить, особливо маленького єдинорога! Вона навіть може змінювати деталі, створюючи вже власні цікаві фігури. Їй також не важко знімати та переміщати шматки. Наступний раз хочемо потішити її маленьким брелоком з якоюсь з тваринок.
    Достоинства:
    Можна легко створити майже будь-яку звірючку. Є спеціальні великі деталі для вух. Шухлядка легко висувається і закривається. Усередині досить місця, щоб сховати браслети, резинки, брелоки, цукерки і інші дрібнички.
    Недостатки:
    Шкода, зовсім немає принтованих деталей. Хоча б з десяток міг бути.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари