>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

518 шт.
0 шт.
19.1 × 6.1 × 26.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Всім фанам Гаррі Поттера віком понад 6 років присвячується новий творчий набір LEGO DOTS Гедвіґа. Підставка для олівців (41809).

Збирайте, декоруйте, використовуйте

Вас чекає набір практичного канцелярського приладдя для вашого робочого столу, а саме:

  • Симпатична підставка для олівців у формі сови Гаррі Поттера – Буклі з рухомими крилами (розмір підставки з відкритими крилами: висота - 11 см, ширина - 14 см, глибина - 5 см);
  • Підставка для нотаток у формі конверта;
  • Набір різноманітних дотсів для декорування.

З таким прекрасним декором робочого столу ваша дитина щоразу з радістю буде сідати робити домашнє завдання та готуватися до уроків.

Зібрати канцелярське приладдя легко за допомогою покрокової ілюстрованої інструкції зі складання, що постачається в комплекті. Декоруйте, персоналізуйте підставки відповідно до вашого настрою та дизайну вашої кімнати. Познайомте дітей із радістю гри, дослідженням своїх дизайнерських навичок та творчими експериментами з конструкторами LEGO DOTS.

Про набір

Ігровий набір LEGO DOTS Гедвіґа. Підставка для олівців (41809) складається з 518 елементів ЛЕГО та посібника зі збирання.

Комбінуйте набори ЛЕГО серії Дотс для створення унікальних дизайнів та реалізації різноманітних ідей. Творчі набори LEGO DOTS призначені для експериментів.

Зверніть вашу увагу на дві інші новинки серії, які також присвячені Гаррі Поттеру – це комплект аксесуарів (41808) та настільний комплект (41811). Всі набори можна купити в нашому інтернет магазині. Творчі набори LEGO DOTS стануть чудовим подарунком для кожної дитини: як дівчинці, так і хлопчику. Всі набори серії будуть цікаві творчим дітям, дітям, які люблять мозаїку, рукоділля і все в такому плані.

Якість та безпека кожного дотсу

Усі кубики, елементи, деталі та мініфігурки ЛЕГО виготовляються із високоякісного пластику. Висока якість матеріалів дозволяє забезпечувати міцне з'єднання всіх кубиків між собою навіть із різних ігрових наборів. Ви можете бути впевнені, що ваша конструкція не розвалиться навіть за інтенсивної гри, а конструктори готові для довговічної гри.

Перед виходом у продаж всі елементи конструкторів ЛЕГО проходять суворі тести на безпеку, міцність, пружність, щоб переконатися у відповідності суворим світовим стандартам безпеки та якості. Всі конструктори LEGO відомі своєю високою якістю та надійністю, починаючи з заснування компанії у 1932 році. З кожним новим роком якість кубиків ЛЕГО покращується завдяки використанню нових технологій та постійному вдосконаленню виробництва.

Ігрові набори LEGO відомі своєю універсальністю, що дозволяє створювати різноманітні конструкції з одного й того самого набору. Велика кількість різних елементів дозволяє дітям розвинути креативність та уяву, а також покращувати дрібну моторику рук та координацію рухів.

  • 5.0

    10 бер, 2023
    Моя донька давно захоплюється Гаррі Поттером, тому цей набір був для неї просто мрією з моменту як вона його побачила. На щастя, він сам по собі не надто дорогий, а тому вона звичайно його отримала і задоволенню не було меж. Основне, що їй сподобалось, що оздобити Буклю ви можете як вам заманеться (це стосується і крил). У наборі неймовірна кількість елементів оздоблення, тому не переймайтесь, що вам їх не вистачить. Сама підставка досить ємковмісна та стійка, тому її можна майже повністю заповнити олівцями, ручками і подібним. Крім основної підставки для олівців у наборі також є невеликий тримач для нотатків, котрі дуже часто немає куди подіти. Виконаний у він як заповітний лист із Гогвортсу.
    Достоинства:
    Безпрограшна ідея з магічною тематикою та милою совою. Можна по-різному виставляти крила (крила кріпляться на шарнірах), очі, а також дотси-прикраси. Набір і корисний як підставка, і цікавий, тому що може бути прикрашений. Міцний пластик втримає скільки завгодно ручок та олівців. На додачу є тримач для маленький листочків/фото/малюнків, який теж можна прикрасити.
    Недостатки:
    Треба дивитись, щоб ненароком не пописати білі деталі. Адже якщо ручку ще можна відмити спиртом, то, наприклад, із маркером ситуація може бути складнішою.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари