>
Скоро в продажі
1679 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

310 шт.
2 шт.
26.2 × 6.2 × 22.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Антоніо - наймолодший із сім'ї Мадригал, який володіє даром розуміти тварин і говорити з ними. Було б дивно залишити цю здатність поза увагою, тому в наборі LEGO “Притулок для тварин, який належить Антоніо” він засновує для них міні-заповідник. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 43251 було випущено в рамках серії LEGO Disney. Він містить 310 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - будови.

Особливості серії. Серія Disney відправляє фанатів конструктора LEGO прямо в один із мультфільмів або об'єднує кілька з них. У кожному з наборів очікують знайомі персонажі та пов'язані з ними пригоди, тому нудьгувати ніколи. 

Мініфігурки Мадригал

У наборі ЛЕГО 43251 присутні 2 мініфігурки, які є представниками сім'ї Мадригал. Оскільки дії мультфільму відбуваються в Колумбії вони обидві мають відповідні яскраві вбрання.

  • Антоніо. Наймолодший із сім'ї Мадригал і головний герой цього набору одягнений у жовту накидку з червоними візерунками та коричневі штани;
  • Мірабель. Кузина Антоніо має білу футболку з барвистими малюнками, бірюзову спідницю зі схожими малюнками та рожеві туфлі. 

Оскільки набір насамперед зосереджений на тваринах, у ньому є кілька представників тваринного світу. Головні з них - ягуар і капібара, які супроводжують Антоніо. Крім них є бджола, 2 птахи, метелик, жаба і змія. 

Звіринець Антоніо

Притулок, створений Антоніо в цьому наборі, складається з двох окремих частин:

  • будівля. Основою для нього виступають зелені деталі, які імітують траву. Сам будинок має коричневий фундамент, жовті стіни та червоний дах із черепицею. Над входом висить табличка, яка зображує Антоніо в компанії тварин. Стіни прикрашені різнокольоровими деталями та квітами. Поруч розташоване невелике дерево та кілька квітів. Оскільки в притулку тварини можуть вільно пересуватися територією, будівля використовується для догляду за ними. Задня частина відкрита і через неї можна отримати доступ до поїлки, мітли, гребінця, ліхтаря і чашки. Окремо можна винести деталь, яка відображає клаптикову ковдру і поставити на неї жовту миску з їжею;
  • дерево. Трирівневе дерево стоїть на салатовій траві, оточене квітами та грибами. Біля основи знаходиться невеликий водоспад і прохід, який веде всередину дерева. На його першому рівні знаходиться ящик, на другому - спальне місце зі спальним мішком, на третьому - оглядовий майданчик із біноклем. Зовні дерево нічим не відрізняється від звичайних дерев - коричневий стовбур і зелена крона, на яких можуть сидіти птахи, бджоли або метелики. Воно прикрашене квітами, вуликом, кільцем на ланцюжку. 

Відкрийте диво, яким овіяна сім'я Мадригал і конкретніше - Антоніо з його здатністю говорити з тваринами, що він і використовує в наборі ЛЕГО “Притулок для тварин, який належить Антоніо”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари