>
Уточнити наявність у постачальника
2749 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

730 шт.
0 шт.
26.2 × 9.5 × 28.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

"Чудовисько? Те, що ви бачите перед собою - перший із нових видів. Я називаю його зразок 626" - Джамба Джукіба про, свій останній незаконно створений зразок, Стіча

Відчуйте краплі морського бризу на обличчі та подих прохолодного вітру, почуйте розмови танталогом та гавайські мелодії на укулеле, згадайте істинне значення слова "сім'я", і все це в наборі LEGO "Стіч", 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 43249 було випущено в рамках серії LEGO Disney. Він містить 730 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений від 9 років. Тематика набору - істоти. 

Особливості серії. Серія Disney відправляє фанатів конструктора LEGO прямо в один із мультфільмів або об'єднує кілька з них. У кожному з наборів очікують знайомі персонажі та пов'язані з ними пригоди, тому нудьгувати ніколи.

Збірка прибульця на ім'я Стіч

Зірка набору ЛЕГО 43237 - генетичний експеримент Стіч, зовні схожий на коалу. Для його складання необхідно скористатися 1 інструкцією і 6 пакетами з деталями. Спершу збирається його блакитний тулуб, до якого відразу приєднуються жовті деталі сорочки. Гавайського вигляду їй надається за допомогою жовтих кольорів, представлених наклейками. Після створення тіла, увага переходить до ніг. Вони збираються з таких самих блакитних деталей і фіксуються з боків, надалі залишаючись нерухомими. Наступний етап - складання рук із кігтями. Ліва з них упирається в підлогу, додаючи моделі додаткової стійкості, а права відкрита для ріжка морозива. Останньою створюється сферична голова з великими очима, відкритим зубастим ротом і рожевими вухами. Вираз обличчя добрий і усміхнений, тому від початкового злого експерименту, який любить трощити все навколо, не залишилося й сліду. 

Готовий житель Гаваїв

Коли складання Стіча закінчено, можна порівняти отриману модель з екранним персонажем. Він має традиційний блакитний колір тіла, зі світлішим відтінком у ділянці живота і навколо очей. Гавайських ноток йому надає, вже згадана, жовта сорочка в маленькі квіточки та збірна декоративна рожева квітка, що може приєднуватися до голови та забиратися. Оскільки на Гавайських островах часто спекотно, а острів Кауаї не виняток, у правій руці Стіч може тримати ріжок із рожево-білим морозивом. Воно безпосередньо не з'єднується з іншими деталями й утримується тільки затиснутими кігтями. 

Частина деталей Стіча рухливі, незважаючи на те, що модель насамперед є демонстраційною і не призначена для гри. У нього може повертатися голова, а також рухатися шарнірні вуха. Таким чином, персонаж може дивитися в бік і по-різному реагувати на ситуації, опускаючи або піднімаючи великі вуха. 

Порадуйте фаната веселих пригод Ліло і Стіча, зібравши одного з головних героїв мультфільму - дивовижного прибульця блакитного кольору в наборі ЛЕГО "Стіч". 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    3 кві, 2024
    Я не "грався" з Лего з тих пір, як був набагато молодшим, але мені дуже сподобався цей Стіч та його збірка. Після завершення складання цього набору я просто не мог перестати дивитися тому, який все ж таки милий цей Стіч. Інструкції було легко виконувати, і кінцевий продукт вийшов фантастичним. Що ж стосується артикуляції набору, то вона просто чудова. Я близько години сидів та налаштовував ці вушки. Морозиво, яке Стіч тримає у руках, виглядає гарно, як і квітка на голові. Фанати Діснею точно будуть у захваті від конструкції.
    Достоинства:
    Міцна конструкція, гарний дизайн, доповнення у вигляді морозива та квітки, низька ціна як на ліцензійний набір. В кінці кінців, ми всі колись бачили мультфільм зі Стічем;)
    Недостатки:
    Через обмежену (хоча і пристойну) артикуляцію йому бракує ігрових можливостей.
  • 5.0

    3 кві, 2024
    Стіч - один з моїх улюблених персонажів, і я вважаю, що цей набір чудово його представляє! Мені подобається, як голова плавно обертається на 360 градусів. З діапазоном руху вух дуже цікаво гратися та налаштовувати повністю під себе. Можливість змінювати те, що він тримає, навіть між предметами в наборі - це просто супер. Конструкція міцна, я випадково впустила його з полиці на килим, і ноги/руки/голова вискочили цілими шматками, які було легко зібрати назад. Кольорова гама у цьому наборі просто чудова, яскраво виражені кольори тільки додають цьому набору вишуканості і гавайської легкості.
    Достоинства:
    Чудове зображення милого створіння, яке я впевнена сподобається фанатам Стіча/Діснея. Цікава збірка. Багато рухомих деталей як на статичну модель. Очі друковані.
    Недостатки:
    Я б віддала перевагу Стічу без квітки.

Рекомендуємо подивитися ці товари

330 шт.
7+