>
Уточнити наявність у постачальника
3999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

623 шт.
3 шт.
37.4 × 6.8 × 35.3 cm
6+
0 шт.

Опис

Казка про Рапунцель - це історія про те, як потрібно йти до своєї мрії, не дивлячись на всі перепони. Набір LEGO "Вежа Рапунцель і таверна "Солодке каченя" має як шлях до мрії, так і кілька труднощів на шляху.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 43241 був випущений у рамках серії LEGO Disney Princess. Він містить 623 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - принцеси. 

Особливості серії. Серія LEGO Disney Princess вирізняється наявністю безлічі наборів, пов'язаних із мультфільмами, принцесами та казковими героями. Вони дають можливість відчути себе частиною чогось більшого і чарівного.

Мініфігурки-персонажі казки

Набір ЛЕГО 43241 включає 3 мініфігурки, які є головними дійовими персонажами казки.

  1. Рапунцель. Головна героїня всієї історії, принцеса одягнена в укорочену сукню бузкового кольору і має золотисте волосся. Її аксесуар, на випадок непрошених гостей - сковорідка;
  2. Флін Райдер або ж Юджин Фіцерберт. Колишній злодій з одягу має білий светр, бірюзову жилетку, коричневі штани та черевики. Його аксесуар у наборі - золота корона принцеси, яку він попередньо вкрав із палацу;
  3. Матінка Готель. Остання мініфігурка одягнена в червону сукню з бордовим візерунком. Як і в історії, у неї об'ємне чорне волосся і є кілька чаклунських склянок.

Серед персонажів набору також є Паскаль - цільний зелений хамелеон із великими очима.

Втеча з вежі

Цей набір містить одразу 2 місця, які зіграли знакову роль у житті принцеси:

  1. Висока вежа. Вона збирається на зеленій основі, має основний колір жовтий і бузковий дах. Вежа чотирирівнева, на першому поверсі якої розміщено секретну лабораторію матінки Готель, далі є спальня, кухня та кімната для малювання, місце для зберігання різних дрібниць. Між другим і третім поверхом розташована шухляда, де Рапунцель може заховати картини із заповітними вогнями;
  2. Таверна "Солодке каченя". Це невелика жовта будівля з блакитним дахом, яка може відкриватися для легкого доступу всередину. Всередині є кілька атрибутів таверни, як-от стіл, стільці та піаніно, які можна виставити за межами будівлі. Збоку від "Солодкого каченяти" розміщено дерево та жовту гірку.

Між балконом вежі та деревом поблизу таверни простягнута канатна дорога, до якої можна прикріпити мініфігурку та швидко спустити вниз.

Відтворіть втечу Рапунцель із вежі та опиніться в таверні, зібравши набір ЛЕГО "Вежа Рапунцель і таверна "Солодке каченя".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари