>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

477 шт.
6 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Ельза і Олаф готуються до чудового святкування Дня народження Анни в їхньому чарівному замку - Еренделл. Чудові бежеві фасади прикрашені барвистими гірляндами з різнокольорових прапорців, а підвіконня оформлені та продекоровані витонченими горщиками з квітами, тим самим додаючи атмосферу радості та яскравості в інтер'єрі замку. Найвища вежа замку прикрашена блискучою кришталевою сніжинкою, створюючи враження чарівництва та величі. Навколо воріт влаштовані крижані фонтани та повітряні кулі, які покликані дарувати радість гостям своїм незвичайним оформленням.

На задньому дворі Ельза приготувала частування на чудовому столі, прикрашеному двоярусним тортом, фруктовими тістечками та освіжаючими напоями, щоб гості могли насолодитися чудовим святковим гулянням. А всередині замку приховані численні сюрпризи та подарунки для іменинниці, приготовані з турботою та любов'ю.

Оживіть улюблені сцени з фільму і вирушайте у захоплюючу пригоду разом із Ельзою, Анною та Олафом.

Про набір

Цей ігровий набір дозволить вашій дитині створити деталізований замок Еренделл, включаючи затишну залу з каміном та королівську спальню Анни. А серед численних аксесуарів не тільки наточені ковзани, приховані в механізмі старовинного годинника, а й вітальні листи від улюблених персонажів, а також квіти, що додають атмосферу свята та чарівництва.

Ігровий набір LEGO I Disney Princess Свято в замку Еренделл (41068) складається з 477 елементів ЛЕГО, 6 мініфігурок (Ельза, Анна, Олаф і три міні-сніговики), ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. А помаранчевий роздільник деталей стане вірним супутником у будівництві нових зимових пригод. Конструктор призначений для дітей віком від 6 до 12 років.

Особливості замку Еренделл із кубиків ЛЕГО:

  • Перший поверх замку вражає своїми деталями: простора зала з каміном, килимом, диваном і старовинним годинником, в механізмі якого захований один із подарунків для Анни - чудово наточені ковзани, придатні для зимового катання;
  • Другий поверх не поступається першому в розкоші, пропонуючи чудову королівську спальню Анни з каміном, столиком, величезним ліжком з балдахіном і, звичайно, красиво упакований подарунок для іменинниці.

Свято в замку Еренделл пропонує дітям можливість відтворити сцени з мультфільму або вигадати свої власні пригоди у світі Діснея. Цей конструктор сприяє розвитку творчого мислення, дрібної моторики та фантазії у дітей, занурюючи їх у захоплюючий казковий світ. Ігровий набір не тільки надає захоплююче заняття під час складання, але й стимулює дитячу уяву, дозволяючи увійти у світ магії та пригод Холодного серця.

Подаруйте вашому малюку можливість втілити свої фантазії в реальність та вирушити у захоплюючу подорож разом із героями з "Холодного серця"! Дозвольте іменинниці відчути себе справжньою принцесою, організувавши їй найзахоплююче свято в замку Еренделл із LEGO Disney Princess!”

 

Придбати ігровий набір LEGO I Disney Princess Свято в замку Еренделл (41068) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

  • 5.0

    10 січ, 2019
    Коли вперше побачила ціну, перелякалась, але переглянувши відгуки та відео з набором LEGO Disney Princess Свято у замку Еренделл , вирішила купити донечці. я не помилилась.Все виконано якісно. Донька полюбляє катати дівчаток з горки. Хотілось би порадити виробникам додати до набору ще лісових звірят,щоб було цікавіше. Олаф неймовірний!

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари