>
Уточнити наявність у постачальника
529 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

53 шт.
1 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Вода має пам'ять. - Олаф ("Крижане серце 2")

Одягайтеся тепліше, адже з набором LEGO "Ельза та крижана конюшня Нокка" гряде похолодання. Приєднуйтесь до королеви Еренделла у її пригодах разом із водяним духом коня – Нокком.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 43209 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Disney Princess. Він містить 53 якісні деталі, барвисту інструкцію та призначений від 4 років. Тематика набору – принцеси.

Особливості серії. Серія LEGO Disney Princess відрізняється наявністю безлічі наборів, пов'язаних з мультфільмами, принцесами та казковими героями. Вони дають можливість відчути себе частиною чогось більшого та чарівного.

Знайомтесь, Ельза та Нокк

Якщо Ви з дітьми вже до дірок задивились мультфільм “Крижане серце”, то просто згадаєте головну інформацію про принцесу та її помічника. Якщо ж все ще проходили повз нього, то при відкриєте для себе завісу таємниці і точно захочете ознайомитися з цим всесвітом. У наборі є 2 фігурки:

  • Ельза. Вона – старша донька та спадкоємиця престолу королівства Еренделл. З народження вона має чарівні здібності - керувати снігом і льодом, що спочатку створює проблеми, а після - рятує королівство. У наборі LEGO "Ельза та крижана конюшня Нокка" вона з'являється як блондинка, одягнена в біле плаття в підлогу, яке має бузкові візерунки;
  • Нокк. Він - водний дух, який у мультфільмі набуває форми коня. Саме верхи на цьому елементарному дусі Зачарованого лісу Ельза рятує королівство від потопу. У наборі він виглядає як напівпрозорий блакитний кінь. На спині спеціальна деталь, на яку можна встановити фігурку та вирушити рятувати королівство.

Ну, як, цікаві герої для гри маленької дівчинки? Зрозуміло, адже з ними можна придумати безліч захоплюючих пригод.

Конюшня у лісі

Невелика конюшня у березовому гаю стала домівкою для водного духа Нокка. Вона невеликого розміру, всього 11 сантиметрів заввишки, 13 завширшки і 6 завдовжки. Тому якщо діти захочуть рухати та переносити стайню, то із цим не виникне проблем. Сама стайня зроблена у формі арки, прикрашеної крижаними фігурами (сніжинкою, бурульками та кристалами), гілками дерев та листочками.

Але звичайно ж зірка цієї споруди – дух Нокк. Його діти зможуть розчесати за допомогою блакитної щітки та нагодувати. Останнє можливе завдяки доданій в набір бузковій скрині, в якій зберігаються улюблені ласощі Нокка - морквини.

Ідеальний набір для дитини

Як Ви вже зрозуміли, в наборі LEGO 43209 дитина зустріне відомих йому персонажів, з якими можна провести не одну годину. Але крім цього, він має ще кілька особливостей, які порадують найменших збирачів.

  1. в інструкції в основному лише картинки. Отже, якщо дитина не вміє читати – не біда;
  2. збірка збирається просто і до того ж вчить дитину найпростішим прийомам з конструктором.

З набором такого плану у дитини точно не виникне проблем.

Перенісшись з набором LEGO “Ельза та крижана конюшня Нокка” на простори Зачарованого лісу, весело проведіть час, граючи з фігурками та навчаючи дитину піклуватися про тварин.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    19 кві, 2022
    Маленький набір для маленької принцеси. Від початку до кінця мені знадобилося близько 15 хвилин, щоб зібрати все це, а донька допомагала з деталями. Він ідеально підходить для малюка, який тільки вчиться будувати! Моя дочка просто обожнює свої конструктори Ельзи. Цей поставляється разом із конем і маленькою скринею. І звичайно ж морква, щоб нагодувати коня. У Ельзи є сукня, яку вона носить, її світле волосся легко кріпиться, а в руці лежить розчіска.
    Достоинства:
    Проблем зі збіркою нема - вона невелика і зрозуміла. Немає наліпок. Напівпрозорий кінь дуже гарний. Донці сподобавлась фігурка Ельзи.
    Недостатки:
    Іноді деталі бурульок падають, особливо під час гри.
  • 5.0

    19 кві, 2022
    Цей набір по “Крижаному серцю” призначений для дітей віком від 4 років. Він має 53 деталі, і його дуже легко побудувати. Моя 5-річна онука не мала проблем зі створенням, оскільки є ілюстрований буклет з інструкціями. Фігурки стали одними з її улюблених і вона запитала мене, чи може отримати вона ще. Оскільки бабуся її любить, то певно, що може)
    Достоинства:
    Чарівний набір з двома фігурками (Ельза та Нокк). Дитина легко розуміє, що потрібно робити та з чим грати. Ідеально для маленьких дітей.
    Недостатки:
    Тим, хто вже став вмілим збирачем лего буде не цікаво.

Рекомендуємо подивитися ці товари