>
Скоро в продажі
11999 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 228 шт.
10 шт.
55.5 × 8.7 × 37.8 cm
18+
0 шт.

Опис

Давним-давно, в далекому-предалекому королівстві, принцеса Білосніжка підкорила всіх своєю красою в першому повнометражному мультфільмі кінокомпанії Дісней. Настав час перенести цю історію в кожну оселю з набором LEGO "Будиночок Білосніжки й сімох гномів".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 43242 був випущений у рамках серії LEGO Disney. Він містить 2228 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений від 18 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія Disney відправляє фанатів конструктора LEGO прямо в один із мультфільмів або об'єднує кілька з них. У кожному з наборів очікують знайомі персонажі та пов'язані з ними пригоди, тому нудьгувати ніколи.

Персонажі казки у форматі мініфігурок

Набір ЛЕГО 43242 представляє всіх основних героїв казки, щоб відтворити розказані події:

  • Білосніжка. Вона одягнена в блакитне з жовтим плаття, прикрашене блискітками. Образ доповнено білим коміром навколо шиї та бантом на голові. Один із виразів обличчя усміхається, тоді як другий показує сплячу дівчину;
  • Принц. Коханий принцеси має білий із блакитним похідний костюм, позаду якого розвивається бордовий плащ. У нього також двосторонній вираз обличчя з посмішкою і страхом;
  • Зла королева. Мачуха дівчини в наборі з'являється в образі старої карги, в якому вона відвідувала будинок гномів. Вона одягнена в чорний балахон з капюшоном, з якого визирає сиве волосся. Одне обличчя злобно усміхається, а протилежне злиться. Вона має кошик із червоним яблуком;
  • Мудрик, Буркотун, Веселун, Сонько, Тихоня, Чихун і Простачок. До комплекту додані всі 7 гномів, кожен зі своїми унікальними особливостями. Так, Мудрика можна впізнати за його окулярами, Сонька за злегка прикритими очима, Тихоню за червоними щоками, а Простачка за великими вухами і слідом від поцілунку. Усі мініфігурки мають двосторонні обличчя і тримають у руках або інструменти для видобутку алмазів, або кубки для пиття.

В гостях у казки

Будинок гномів, до якого випадково потрапляє Білосніжка, у наборі збирають із підлоги, потім додають стіни, деталі інтер'єру та даху. Його колірна гама поєднує коричневий і яскраво жовтий для самого будинку, яким додають урізноманітнення зелені дерева навколо. Біля однієї зі стін будинку також додано місце Мудрика для перевірки дорогоцінного каміння.

Однак час зазирнути всередину, що легко зробити, оскільки задня частина будинку відкрита, а за бажання його половина може бути ще й розгорнута. Перша кімната, куди можна потрапити - їдальня, з накритим обіднім столом, каміном і мітлою для прибирання. У камін вбудована деталь, що світиться, яка може вмикатися та імітувати вогонь. Прохід з їдальні веде до невеликої кімнати з раковиною, насосом, бочкою та органом Буркотуна. Піднявшись на другий поверх, можна знайти 7 ліжок, які підписані та розставлені відповідно до мультфільму. Інша половина другого поверху зайнята бочками, коробками і скринями з дорогоцінним камінням із шахти гномів. 

Хоча головний будинок перебуває в центрі уваги набору, до нього також додано невеликі додаткові збірки, що допомагають відтворити повну картину подій мультфільму. Перша - колодязь бажань, з виноградними лозами, що плетуться, і птахами, яким принцеса співає про своє бажання знайти кохання. Друга - скляна труна Білосніжки, оточена деревами. Вона відкривається і за розміром ідеально підходить для Білосніжки.

Перенесіться в казку, щоб познайомиться з Білосніжкою і Принцом, погостювати у 7 гномів і перешкодити підступному плану Злої королеви в наборі ЛЕГО "Будиночок Білосніжки й сімох гномів".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари