>
Під замовлення
2499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

379 шт.
2 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Поринь в теплі хвилі моря разом з сетом ЛЕГО 31079! Побудуй зручний фургон для подорожей до піщаного узбережжя, посади в нього сім'ю з двох мініфігурок і вирушай у захоплюючу подорож! Машина - мінівен має бічну стінку, яка відкривається (для зручності гри) та облаштований комфортний салон з телевізором. У комплекті LEGO 31079 також є два лежака, гриль, парасолька на стійці і дошка для серфінгу. Також ви можете перебудувати основну модель в двомісний родстер з відкритим верхом або в станцію рятувальників з вишкою і піщаним баггі.

 

 

  • 5.0

    16 гру, 2018
    Фургон класний! Дизайнери над ним добре попрацювали. Мало того, що цей набір 3в1, так тут і фургон топовий. Яскравий, красивий... відмінно виконаний! Набір містить дві мініфігурка, хлопця і дівчину, які є власниками даного фургона. Місця для них у фургоні досить, він великий, всередині просторий. Наклейок в наборі немає, тому що це 3в1. Але це набір ніяк не псує, для кого то це навіть плюс! Фургон трохи нагадує фургони від Фольксваген, на передньому бампері навіть є емблема. На даху є місце для шезлонгів, дошки для серфінгу, гриля (так само там є місце для парасольки) і столика. Щоб потрапити на дах є сходи. На правому боці фургона є отвір від бензобака, яке прикрите чорною кришкою. Водійське місце тут досить просте, але сидіння мають відкидні спинки, є місце для другого пасажира і щілини від кондиціонера. Двері відкриваються, якщо зняти дах, то можна навіть відкрити одну зі стін!) В салоні є телевізор, який при бажанні можна заховати під стелю, плита, духовка і раковина. Над раковиною висить червоний кухоль. Поруч з телевізором стоїть невеликий шкавчик, на якому стоїть гарна квітка в горщику. Є червоний відкидний столик і ліжко, під яку можна покласти бінокль і ще якісь аксесуари. Матрац легко можна підняти, і під ним ми побачимо досить багато місця для зберігання. Спальне місце тут одне, але для двох мінфігурок цього вистачить. Якщо опустити столик, то дві мініфігурки там вмістяться. Над ліжком висить світильник, теж дуже хороший елемент декору. Набір однозначно дуже крутий! Всім раджу. Яскравий, іграбельний, детально пророблений.... і мініфігурки відмінні.
  • 5.0

    9 лис, 2018
    Практически с самого малого возраста у сына пристрастие к различным машинкам, мотоциклам, гоночным болидам. Посоветовавшись с мужем в выборе подарка ему к его 8-ми летию приняли решение, что купим ему данный набор. Оценил он наш подарок, это его первый конструктор Lego, сразу принялся изучать инструкцию и пробовать собрать свой байк. Настолько увлекся, что даже свой любимый мультфильм пропустил по телевизору. Примеряет детали, смотрит куда какую нужно поставить, чтобы получился готовый крутой байк, я вот думаю, что такая игра ему будет полезной для развития мелкой моторики и мышления. Пусть играет с пользой, ну а мы с мужем пока полюбуемся, как играет наше любимое чадо. В следующий раз уже фургон ему на подарок присмотрели такой вот https://constructors.com.ua/lego-creator/solnechnyy-furgon-serfingista-31079 может со временем соберет целый собственный парк автотранспорта из конструктора Lego.

Рекомендуємо подивитися ці товари