>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

421 шт.
0 шт.
26.2 × 6.2 × 22.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Підшукуйте маску аквалангіста з ластами і пірнайте в набір LEGO "Морські тварини", щоб познайомиться з дивовижними мешканцями морського дна. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 31158 був випущений в рамках серії LEGO Creator. Він містить 421 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - тварини. 

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дають змогу з одних і тих самих деталей створити кілька збірок. Водночас є частина великих наборів, які присвячені одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до пам'яток і космічних кораблів. 

Варіанти морської композиції

Особливість набору ЛЕГО 31158 в тому, що з одних і тих самих деталей можна зібрати кілька кінцевих моделей і відповідно різних тварин. Для них використовуються одні й ті самі елементи, тому створювати їх необхідно по черзі. 

  • збірка №1. Основна модель пропонує найбільшу колекцію тварин, включно з морською черепахою із зеленим панциром, червоним крабом, блакитною медузою, рожевим морським коником і кількома додатковими рибами - жовтою і чорно-білою. Більшість з них може рухати частинами тіла, нахиляючи голову, змінюючи положення плавників, чи згинаючи тіло, у випадку морського коника. Усі вони розташовуються на невеликих ділянках морського дна, оточені різними барвистими водоростями. Щоб імітувати плавання морських мешканців, вони встановлюються на різні прозорі штифти, на яких можуть повертатися навколо власної осі. Використовуючи ці ж штифти, риб та інших морських мешканців можна міняти місцями; 
  • збірка №2. Другий варіант складання включає зеленого восьминога з великою головою і червоно-рожевого кальмара. Подібно до попередньої моделі, вони також розташовуються на прозорих штифтах, на яких можуть повертатися і рухають частинами тіла - щупальцями. Основою для них виступає не тільки рівне піщане морське дно, а й ділянка морської породи, що пузириться, навколо якої встановлено водорості;
  • збірка №3. Останній варіант, запропонований збіркою, складається з двох риб. Одна з них поєднує в собі чорний з білим кольори, а інша жовтий з рожевим. У них рухливі плавники і вони можуть "плавати" та крутитися навколо, розміщені на прозорих штифтах. Деталь морського дна для них представлена у вигляді піщаної арки, оточеної кольоровими водоростями. 

Кожна з моделей має невеликі кріплення з боків морського дна. Вони призначені для об'єднання збірок. При цьому, з'єднати можна як риб з однієї збірки, так і з декількох, якщо є кілька коробок цього набору.

Розслабтеся, уявіть плескіт прозорої води і перенесіться в океан, створений дизайнерами компанії ЛЕГО, в якому очікують зустрічі барвисті морські мешканці з набору ЛЕГО "Морські тварини". 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    22 бер, 2024
    Набір ЛЕГО "Морські тварини" дарує можливість дослідити глибини океану, збираючи одну з трьох моделей з рибками та іншими видами морських жителів. Головне - набір дає вам свободу вибору. Ви можете збудувати одну з трьох моделей, а потім розібрати її та збудувати щось нове. Любителі підводного життя взагалі будуть у захваті, оскільки кожна рибка класно виглядає, а дивлячись на того ж краба, його ні з ким не можна сплутати. Окрім них, є деталізоване морське дно з різними водоростями та загальним рельєфом.
    Достоинства:
    3 моделі в 1, при чому кожна по своєму класна. Вони деталізовані та реалістичні. Якість конструктора ЛЕГО, яка не зрівняється ні з чим.
    Недостатки:
    Шкода, що краб вже не отримав штифта для імітації плавання.
  • 5.0

    22 бер, 2024
    Морський коник, черепаха та химерна блакитна медуза були трохи незрозумілими для 8 років, проте основа, риби та краб повністю доречні. Наприклад, моя дитина до цього часу не стикалася з медузою, тому не зовсім розуміла що це за шляпка зі стеблами. Зрештою, це надихнуло нас на перегляд додаткових відео, то ж все вийшло найкращим чином. Придбали набір, щоб доповнити 31122 Акваріум. Загалом все дуже подобається, тепер у акваріумі ще більше рибок. Весела збірка. І головне, за цими рибками легко доглядати і можна не перейматися, що якась може ні з того, ні з сього не дожити до ранку:)
    Достоинства:
    Яскраві морські жителі, кожен у своєму кольорі. Прозорі деталі, що реалістично імітують плавання. Збірки можна міняти місцями та трішки редагувати - рухаючи окремими частинами.
    Недостатки:
    Далеко не всі діти 8 років зможуть впізнати усіх морських тварин.

Рекомендуємо подивитися ці товари