>
Під замовлення
2699 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

141 шт.
0 шт.
19 × 4.5 × 14 cm
8+
0 шт.

Опис

 

Блакитний Фольксваген Жук - мрія колекціонера.
Фольксваген Жук - легендарний раритетний автомобіль. Небесно-блакитний колір надає йому витонченості і романтизму. Міні модель була створена за прототипом набору 10252 - «Фольксваген Жук». «Старший брат» малюка фольксвагена вище нього в два рази. Однак, міні-набір створений спеціально для зручності колекціонерів, адже маленькі машинки легше розмістити на полиці в будинку.
Сідайте в цього малюка і їдьте на пляж
Колір автомобіля асоціюється з морем. Для того щоб асоціації втілилися в реальність, беріть з собою дошку для серфінгу і вирушайте на берег океану. Набір стікерів, який йде в комплекті з набором, дає можливість додати яскравих фарб вашій дошці. Для того щоб не було проблем з поїздкою - на даху машини розміщено спеціальне кріплення, до якого можна надійно прикріпити свої речі.
 

Деталізація вас вразить
ЛЕГО-модель - точна копія автомобіля Фольксваген Жук. Зверніть увагу на вигнутий капот, дах і багажне відділення. Цього домоглися завдяки рідкісним зігнутим будівельним кубикам блакитного кольору. Лобове скло зроблене з прозорих будівельних кубиків. Попереду до автомобіля прикріплений реєстраційний номер, над яким видніється значок «Volkswagen». Фари виготовлені з круглих прозорих деталей. Висновок - набір цікавий з точки зору комплектуючих деталей.
Загальні характеристики набору:
1. Складається з 141 деталі, його буде нескладно зібрати.
2. Орієнтований на дітей старше 8 років
3. Безпечний. Виготовлений з сертифікованого нетоксичного пластика ЛЕГО.
4. Розміри 19х14х4,5 сантиметра
Якщо ваша дитина захоплюється автомобілями і колекціонує їх - він обов'язково оцінить такий подарунок.
Купуйте оригінальний сертифікований LEGO Creator Міні Фольксваген Жук (Артикул: 40252) на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари