>
Скоро в продажі
1899 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

253 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
7+
0 шт.

Опис

Ласкаво просимо у світ натхнення та креативності з ігровим набором LEGO Creator Екзотичний рожевий папуга (31144) із серії 3-in-1!

Що ж це таке ігрові набори серії LEGO Creator 3-in-1? Це означає, що ви можете зібрати не тільки одну ігрову модель, а цілих трьох різних мешканців тропічного лісу. Натхнення та творчість не мають меж!

Про набір

Ігровий набір LEGO Creator Екзотичний рожевий папуга (31144) — справжня творча пригода, адже завдяки 253 деталям LEGO можна не лише зібрати папугу, а й потім перетворити його на грайливу рибку чи рухливу жабу. Але це лише початок, адже світ LEGO Creator 3-in-1 наповнений різноманітними наборами для захоплюючої гри.

Піднімайтеся на крила фантазії в тропічний ліс, де реальність зливається з уявою і на вас чекають таємничі історії. Ігровий набір LEGO Creator Екзотичний рожевий папуга (31144) дозволить юним будівельникам, віком від 7 років, створювати свої пригоди разом з екзотичними тваринами. Вирушайте в захоплюючу пригоду до тропічного лісу, наповненого яскравими фарбами та дивовижними мешканцями. Уявіть собі, як папуга з гарним яскравим пір'ям, сідає на гілку дерева і весело махає крилами та хвостом.

З цим ігровим набором ви можете втілити в життя частину тропічного лісу, починаючи з яскравого та барвистого рожевого папуги. Барвистий папуга, що ніби ожив з казки, може обертатися на своїй гілці, махати хвостом, піднімати і опускати крила, немов готуючись злетіти в небо.

Не папугою єдиним

Але це ще не все! З ігровим набором LEGO Creator 31144 можна створити не тільки папугу, а й інших екзотичних мешканців. Як вам ідея про занурення у підводний світ з рухливою рибкою, що плаває в глибинах моря чи океану? Чи, можливо, ви віддасте перевагу веселій жабці з рухомими лапками, яка готова вас розвеселити?

Дослідження тропічного лісу дарує дітям можливість розвивати свої навички будівництва та надихатися захоплюючими історіями з трьома екзотичними тваринами. Створюйте, грайте, надихайтеся!

Не пропустіть шанс подарувати дитині чарівну пригоду, де творчість та уява оживають у кожній деталі.

LEGO Building Instructions

З ігровим набором LEGO Creator Екзотичний рожевий папуга (31144), світ ваших фантазій набуде тривимірної форми і чекатиме, щоб ви зробили його справжнім! Для тих, хто прагне більше, компанія LEGO створила безкоштовний мобільний додаток LEGO Builder Instructions. З ним маленькі дослідники зможуть відобразити свої ідеї у 3D-форматі, масштабувати та обертати моделі, а також зберігати свої твори та стежити за своїм прогресом. Крім захоплюючих будівель, ігрові набори LEGO приносять ще більше веселощів завдяки безкоштовному мобільному додатку LEGO Builder Instructions.

Важливо! Кожна деталь набору відповідає найвищим стандартам якості, гарантуючи безпеку та надійне з'єднання.

Придбати яскравий, цікавий, а, головне, безпечний набір LEGO Creator Екзотичний рожевий папуга (31144) можна в нашому інтернет-магазині за найвигіднішою ціною. З нетерпінням очікуємо на ваше замовлення!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари