>
Уточнити наявність у постачальника
3349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 500 шт.
0 шт.
37.5 × 24.7 × 26.5 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Якщо ви знаходитесь в пошуку унікального подарунка, який буде наповнений творчими можливостями, тоді ігровий набір - LEGO Classic Творчі різнокольорові веселощі (11032), це те що вам потрібно. Конструктор наповнений різнокольоровими кубиками та елементами LEGO для реалізації будь-якої ідеї вашої дитини.

Тут кожен кубик стає пензлем, кожна модель – шедевром. З цим набором, призначеним для маленьких художників та майстрів ремесла від 5 років, можливості так само нескінченні, як і уява. На вас чекають чарівні восьминоги, різнобарвні олівці та фарби, літаки, веселі ракети і навіть барвисті черевики, які зможуть оживати завдяки 1500 яскравим LEGO кубикам. Але не обмежуйтесь інструкціями – вони це лише початок! Відпустіть волю фантазії та додайте до моделей свої кольорові експерименти та забавні аксесуари, наприклад колеса та очі.

З таким безліччю різнокольорових деталей діти швидко починають творчо підходити до реалізації власних ідей, а також досліджувати нескінченні веселощі вільного конструювання та створити все, що вони можуть собі уявити.

Розвага для всієї родини

Але не лише діти будуть у захваті! LEGO Classic дарують дітям натхнення та ідеї, а дорослим чудову нагоду розділити радість від будівництва та спостерігати за важливими етапами розвитку дітей. Ігровий набір LEGO Classic Творчі різнокольорові веселощі (11032) – це можливість для всієї родини розділити моменти радості від будівництва та поринути у захоплюючий світ кольорів та форм.

Ігрові набори LEGO серії Classic - це чудова ідея подарунків до дня народження, будь-якого іншого свята або просто так. Ігрові набори забезпечать роки творчих розваг дітям від 5 років, які люблять декоративно-прикладне мистецтво.

Подаруйте маленьким художникам ігровий набір, який переповнений творчою енергією. З LEGO Classic Творчі кольорові розваги (11032) діти зможуть творити знову і знову, створюючи унікальні витвори мистецтва, які надихатимуть їх багато років.

LEGO Building Instructions

Якщо хочете додати цифрові розваги, використовуючи мобільний додаток LEGO Builder, де молоді будівельники можуть масштабувати, обертати моделі в 3D форматі і відстежувати свій прогрес. Навіть дитина зможе встановити програму на свій гаджет для повноцінного будівельного досвіду. Перетворіть просту гру на віртуальну пригоду, за допомогою безкоштовного мобільного додатку LEGO Builder.

Гарантія безпеки та якості

Якість гарантована – всі деталі LEGO відповідають суворим галузевим стандартам якості, тому вони абсолютно безпечні, сумісні між собою та щоразу легко з'єднуються. Безпека гарантована — всі кубики та деталі LEGO зазнають падіння, нагрівання, удару та скручування, щоб переконатися у їх відповідності суворим міжнародним стандартам безпеки.

  • 5.0

    30 сер, 2023
    Набор, который вы можете купить для любого ребенка и не прогадаете. Не знала, какую серию выбрать для племянника и консультанты посоветовали взять такой - универсальный. Что ж, большая коробка сразу произвела фурор. Как оказалось, у него все же было несколько небольших наборов с городом и супергероями, но этот стал самым большим. Большой плюс в том, что все детали совместимы и можно расширить старые наборы. Этот же предлагает сборки, связанные с творчеством и осьминогами, как бы это не звучало ахах. Собирать довольно просто и за вечер мы собрали почти все, что было предложено. Племяннику и так понятно, что понравилось, но мне неожиданно тоже. Давно я так не расслаблялась, сидишь, кликаешь детали вместе, а в конце еще и милый осьминог получается.
    Достоинства:
    +универсальный набор, можно брать любому +много деталей +яркий цвета +качественные, оригинальные элементы +простые инструкции, на любой возраст и опыт +относительно много предложено самой инструкцией.
    Недостатки:
    -хотелось бы дополнительный буклет или разворот с суто идеями, без шагов сборки.
  • 5.0

    30 сер, 2023
    Коли старший син складає набори техніки я поряд відчуваю себе трохи тупенькою, особливо коли там додані двигуни, чи шланги😅. Зато з молодшим подібні на цей набори даються просто супер😊. За рахунок двох буклетів з інструкціями, ми можемо навіть розділити збірку. Або ж я використовую інструкцію, а син складає щось своє. Вони прості, додати від 1 до 10 деталей за крок, залежно від розташування. Ми зійшлись на тому, що найбільше нам подобаються восьминоги: кольорові та можуть рухати щупальцями🐙. Деталей справді багато, щоб ви могли побудувати будь-що.
    Достоинства:
    Як би це не звучало, однак це набір мого рівня😅. Багато деталей різної форми та кольору. Дивовижно, як маленькі збірки можуть настільки бути схожими на задумку. Набір легко поєднується з іншими з серії або і з тої ж лего сіті.
    Недостатки:
    Старшому сину не так цікаво грати з таким конструктором.
  • 5.0

    30 сер, 2023
    От могло б і хотітися покритикувати цей набір, однак він точно не такий, де щось може піти не так. Це одна з базовий серій, яка включає в більшості кубики, панелі, трикутники і стандартні кружки. Комбінуючи їх, можна збирати маленькі фігурки по інструкції або ж вдатися до чогось свого. Тому набори серії варто обирати по кількості та різновидам деталей, кольорам. У цьому вони розділені на 3 пакетики: 1 - олівці та восьминоги, 2 - фарби, зірка, ракета, 3 - балончик, літак, веселка та кед. Оскільки всі деталі стандартні, вони добре кріпляться, не мають дефектів кольору та дуже-дуже подобаються сину.
    Достоинства:
    Вдала вибірка кольорів. Стандартні, безпрограшні деталі. Додаткові елементи у вигляді деталей очей, шнурків, кріплення для щупалець. Інструкція проста, однак по-суті лише підштовхує для подальшої творчості.
    Недостатки:
    Як кому набір може здатися не дуже цікавим.

Рекомендуємо подивитися ці товари