>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

120 шт.
0 шт.
8.9 × 5.9 × 12 cm
10+
0 шт.

Опис

Весна - час пробудження природи, яскравих барв та веселих свят. І що може бути краще, ніж зустріти цей прекрасний сезон у компанії найвеселішого та найулюбленішого персонажа всіх часів – Міккі Мауса! LEGO Brick Headz Міккі Маус на весняному фестивалі (40673) - це не просто конструктор, це можливість поринути у чарівний світ веселощів та радості.

Ласкаво просимо на найвеселішу подію у світі LEGO – весняний фестиваль з Міккі Маусом!

Зустріч з Міккі Маусом

Міккі Маус – це не просто символ Disney, це втілення духу дитинства, веселощів та пригод, а весняний фестиваль – ідеальне місце, щоб зустрітися з ним особисто. У цьому наборі ви знайдете Міккі Мауса в його яскравому костюмі, готового до веселощів та пригод. Він усміхається своєю характерною посмішкою, закликаючи вас приєднатися до нього на цьому захоплюючому святі.

Збираючи цю колекційну модель, ви поринете у світ творчості та веселощів. Кожна деталь приносить радість та задоволення, дозволяючи вам створити свого власного Міккі Мауса на весняному фестивалі. Цей набір подарує вам безліч годин цікавого відпочинку, а також прекрасний спосіб розвинути свої творчі здібності. А після того як Міккі Мауса буде зібрано, розпочнуться справжні веселощі! Ви зможете вирушити разом з ним на весняний фестиваль, де на вас чекають захоплюючі атракціони, яскраві святкові дійства та веселі розваги. Або ж просто виставити його на полиці та милуватися цим яскравим та барвистим персонажем.

Колекція Brick Headz

Колекція LEGO Brick Headz є унікальним підходом до збірних конструкторів, який поєднує в собі відомих персонажів з популярних фільмів, серіалів, коміксів та відеоігор з характерним стилем Brick Headz.

У колекції Brick Headz ви знайдете знайомих персонажів із таких всесвітів, як Marvel, Disney, Star Wars, DC Comics та багатьох інших. Від Залізної Людини до Люка Скайуокера, від Міккі Мауса до Бетмена - кожен персонаж представлений у стилі Brick Headz. Всі моделі відрізняються яскравими кольорами, вираженими рисами обличчя та великими очима, що робить їх неповторними та легко впізнаваними. Вони мають компактні розміри, що робить їх ідеальними для колекціонування та декорування.

Крім цього, кожна модель випускається обмеженим тиражем, що робить їх цінними для колекціонерів. Збираючи різні персонажі, ви створюєте унікальну колекцію, яка може стати цінною спадщиною майбутніх поколінь. У всій колекції Brick Headz представлені як одиночні персонажі, так і цілі набори, що включають кілька фігур. Це дозволяє вам вибирати моделі відповідно до ваших уподобань та інтересів.

Загалом, колекція LEGO Brick Headz пропонує унікальну можливість зустрітися з улюбленими персонажами у новому форматі та створити власний світ пригод та уяви.

 

Придбати колекційний набір LEGO Brick Headz Міккі Маус на весняному фестивалі (40673) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари