>
Під замовлення
1400 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

168 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Свиням набридли постійні атаки з повітря і вони вирішили змінити положення речей і розстановку сил, зрівнявши можливості! Побудувавши літаючу «етажерку» - аероплан, свиня-пілот робить перший пробний політ над територіями птахів. Йому навіть вдалося прихопити як трофей одне яйце, як раптом в повітря злітає злий Ред! Червона пташка за будь-що-будь хоче провчити літаючу свиню і відібрати вкрадене! Але і пілот теж не промах - його потужний пропелер може потягатися з силою Реда, а до того ж на крилах аероплана встановлені дві ракетниці, з яких свин стріляє зі злої пташці. Запусти Реда в політ за допомогою катапульти і перевір, чи зможеш ти підбити зарозумілого зеленого злодюжку?   

  • 5.0

    23 жов, 2018
    В этом магазине я уже несколько раз заказывал LEGO и остался доволен покупками. В очередной раз мой сын попросил LEGO Angry Birds и я, соответственно, опять заказал в вашем магазине данный товар. LEGO Angry Birds доставили быстро. Мой сын в очередной раз был в восторге от подарка LEGO, чему я очень рад.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

386 шт.
7+