>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

20 шт.
0 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
1 1/2+
0 шт.
5.0

Опис

Перед вами новий ігровий набір від компанії ЛЕГО - LEGO DUPLO Веселе купання: Плаваючий острів із тваринами (10966). Новинка зацікавить усіх поціновувачів купання у ванні, якы досягли віку старше 18 місяців.

Якщо ваш малюк ставиться з обережністю до прийому ванни і не завжди радий цьому дійству, то ігрові набори LEGO Duplo My First Bathtime fun - це саме те, що вам потрібно. Ваш малюк буде з великою радістю і запалом купатися, граючи разом з новими друзями з кубиків ЛЕГО.

Перетворіть процес прийняття ванни у веселу розвивальну гру. Ви тільки подивіться - ось доброзичливий лев стоїть на острівці і хоче зробити фото на свій фотоапарат, фламінго плаває на блакитному колі, а рибка та восьминіг хлюпочуться у воді.

Серія LEGO Duplo My First Bathtime Fun

У серії Duplo My First Bathtime fun представлено три набори, кожен з них яскравий та оригінальний:

  • LEGO Duplo My First Bathtime fun Веселе купання: Плаваючий острів із тваринами (10966);
  • LEGO Duplo My First Bathtime fun Веселе купання: Плаваюча червона панда (10964);
  • LEGO Duplo My First Bathtime fun: Веселе купання: Плаваючий потяг із тваринами (10965).

У кожному наборі звірятка плавають на різнокольорових плотах, на кожному з них передбачений спеціальний гачок для з'єднання плотиків між собою. Зібравши всі набори, ваше маля зможе з'єднати всі плоти між собою і створити цілий водяний потяг.

Весела гра без обмежень разом із LEGO Duplo My First Bathtime fun вашому малюкові гарантована.

Купити ігрові набори для ванни від ЛЕГО ви зможете у нашому інтернет-магазині. Щоб знайти потрібний набір, необхідно ввести пошуковий рядок сайту відповідний артикул.

Про набір

У наборі представлені універсальні та прості в експлуатації ігрові фігури тварин:

  • миле левеня з фотоапаратом, яке збирається з двох кубиків ЛЕГО. З'єднайте два елементи і левеня готове почати гру;
  • легко і швидко можна зібрати здивованого восьминіжка, він також складається з двох кубиків ЛЕГО;
  • красива рибка буде трішки складнішою у зборі, вона складається з чотирьох елементів;
  • яскравий і усміхнений фламінго буде вважатися цілим, якщо скласти чотири відповідні кубики ЛЕГО.

Зібрати ігрові фігурки малюкові допоможе ілюстрована інструкція зі збирання, але, ймовірніше, малюк впорається і без неї.

Таким чином, зібравши всіх нових друзів, можна сміливо набирати ванну і вирушати назустріч веселощам. Не забудьте кожному звірятку придумати ім'я, може, при кожному купанні імена будуть різні, а, може, нові друзі отримають імена надовго. Вирішувати вам, адже як розвиватиметься гра - залежить тільки вас.

Кожна зібрана фігурка може триматися на плаву як у спеціальному колі, так і самостійно.

Плаваючий острів

Крім ігрових фігур тварин, набір комплектується плаваючим островом із пальмою. Діаметр острова становить 22 см, а висота - 8 см. Конструкція острова збирається з двох частин, що дозволяє легко його мити під проточною водою після кожного купання. Після миття всіх тварин, скласти їх можна всередину острівця, адже острівець є також контейнером для зберігання.

Одним із важливих елементів набору є блакитне відерце. З його допомогою можна купати нових друзів, виливаючи на них його вміст. Веселощам немає межі, як і ігровим можливостям вашого малюка.

Усього ігровий набір LEGO Duplo 10966 складається з 20 елементів ЛЕГО, про цілком може стати незабутнім подарунком малюкові на будь-яке свято або просто так.

  • 5.0

    11 жов, 2022
    У мене вдома є 2 малюків віком до 3 років, тому їм обом цікаво хлюпатись у ванні та грати з тваринками. Я зазвичай кладу їхні звичайні великі блоки Дупло з ними у ванну, щоб вони могли грати, і мати цей спеціально створений набір набагато веселіше. Можна перетворити час купання вашого малюка на забаву, коли доброзичливий лев стоїть на своєму плавучому райському острові, фламінго плаває на кільці, а риба та восьминіг хлюпаються у воді. Є відро, щоб діти мили тварин та поливали їх водою. Острів ділиться на 2 окремі плавучі частини. Здавалося б простенький набір, але стільки цікавого.
    Достоинства:
    Тварини займають лише два-три блоки, щоб побудувати їх, і це полегшує будівництво маленьким дітям. Деталі Lego Duplo легко вимити теплою водою, просушити та заховати у власний контейнер для зберігання, готовий до використання під час наступного купання. Їх легко чистити, тому в майбутньому не буде проблем з цвіллю.
    Недостатки:
    Успіх набору залежить від того, наскільки дитина взагалі любить купатись.
  • 5.0

    11 жов, 2022
    Нам дуже сподобався цей продукт. Дитині всього рік, а тому саме такі іграшки підходять для купання та звичайних ігор. Кожна з милих тварин яскраво забарвлена та впізнавана. Звичайно, манюня не може знати, хто така медуза, чи фламінго. Проте кольори яскраві і приваблюють дитину. Деталі легко збираються, і вони зручні для дітей. Їх легко розібрати в кінці купання, щоб просушити. Чудово, що острів можна використовувати як сховище. Єдина проблема, яка у мене є, це те, що тварини плавають лише на короткий час, оскільки вони швидко наповнюються водою та опускаються на дно ванни. Це може викликати розчарування, коли потрібно постійно виливати її, щоб вони знову плавали.
    Достоинства:
    Легко чистити та багато способів грати. Мені подобається, що немає тонни дірок або будь-якого іншого місця, де б утримувалася вода, щоб не поцвіло. Якщо комусь цікаво, то є ще один набір. На фото вони разом.
    Недостатки:
    Єдина проблема, яку я бачу, полягає в тому, що всередину потрапляє вода і фігурки тонуть.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари