>
Уточнити наявність у постачальника
1669 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

22 шт.
0 шт.
28.2 × 9.6 × 26.2 cm
1 1/2+
0 шт.
5.0

Опис

Перші тварини, про існування яких дізнається дитина - це, звичайно ж, котик і собачка. У багатьох вони мешкають удома, а якщо ні – можна зустріти на прогулянці. Подаруйте дитині його власних домашніх улюбленців, яких вона збере з конструктора LEGO в наборі LEGO “My First Моє перше цуценя та кошеня зі звуками”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10977 було випущено у рамках серії LEGO DUPLO. Він містить 22 якісні деталі, барвисту інструкцію та призначений від 1,5 року. Тематика набору – тварини.

Особливості серії. Серія LEGO DUPLO відкриває для дітей двері у світ конструктора LEGO, допомагає робити перші збірки, вивчати кольори, літери, цифри та розвивати дрібну моторику. Завдяки вдвічі більшому розміру деталей проблем з ними не виникне.

Цуценя та кошеня

Зірки даного набору - збірні фігурки котика та песика. Обидві складаються з двох деталей (голова і тулуб), тому проблем не виникне навіть у найменшого фаната LEGO. Розмір кожного з них досягає 9 сантиметрів заввишки, 8 завширшки і 3 завдовжки.

  1. котик. Він яскраво-жовтого кольору з помаранчевими смужками, білою грудкою, мордочкою та лапками. У нього милі гострі вушка та усміхнене обличчя з гостренькими зубками. Є й друга мордочка, де в нього заплющені очі. У лапах він тримає будильник. Також є принт бірюзового нашийника з дзвіночком;
  2. песик. У свою чергу песик сірого кольору з білою грудкою, мордочкою та лапками. Друга мордочка – це заплющені очі. Також є вушка та усміхнене обличчя. У лапах у нього бірюзовий магнітофон, а на шиї – бірюзовий нашийник з кісточкою.

У обох фігурок ззаду є динамік і спеціальна кнопка, натиснувши яку вони будуть видавати звуки і про це далі.

Гра з тваринами

Незважаючи на невелику кількість деталей, тварини мають безліч варіантів для гри. Деякі з них передбачені самим набором, а деякі дитина зможе придумати самостійно.

Перша та найголовніша гра пов'язана з вже згаданим звуковим супроводом. Натиснувши на кнопку, яка розташована ззаду, фігурки вмикаються і будуть не просто нявкати і гавкати, а й видавати звуки, що їм потрібно поїсти/поспати/пограти і інше. Для цього тут є миска для їжі, дві детальки корму і дерево, біля якого можна пограти.

Друга можливість для гри полягає в наявності в наборі LEGO 10977 колеса, в якому кошеня або щеня можуть кататися. Достатньо поставити будь-яку з фігурок тварин у блакитне колесо, зняти його з підставки і добряче запустити. Після цього колесо можна повернути назад на підставку.

Третя гра пов'язана з наявністю в коробці збірного тортика та подаруночка. За бажання, дитина може “відсвяткувати” день народження вихованців, задувши свічку, почастувавши їх тортиком та подарувавши подарунок. Дотримуючись цього принципу, дитина може вигадати безліч ігор, використовуючи власну фантазію і виходячи з тих потреб, які будуть озвучувати фігурки.

Подаруйте дитині його перших друзів в особі милого кошеня та цуценя в наборі LEGO “My First Моє перше цуценя та кошеня тзі звуками”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    8 гру, 2022
    Цей набір зосереджений на моменті гри, коли дитина може познайомитись з першими тваринами. Мені він сподобався з кількох причин, перш за все тому, що він розвиває і стимулює уяву і творчі здібності малюків, при цьому задіюючи логічне мислення і дрібну моторику при складанні. По-друге, тому що це великі іграшки, що дозволяє уникнути занепокоєння. Певно найцікавіше прочитати про звуки, тому про них і напишу. Звукові мікросхеми на малюнках живляться через змінні кнопкові елементи. При натисканні кнопки активації запускаються різні звуки, які покликані вказувати на поведінку тварин. При цьому блоки не реєструють, чи реагує дитина на звуки і як. Батьки також повинні грати зі своїми дітьми та хвалити за правильну взаємодію. Певно тому головна місія набору виконується - тваринки звучать, а дитина розвивається.
    Достоинства:
    Набір приходить в картонній коробці, яка чітко ілюструє вміст за допомогою фотографій. Кожна тварина з милим і захоплюючим виглядом має кнопку на спині, яка досить велика і її легко натиснути. Їх також можна розмістити у колі, щоб вони могли котитися. У набір також входять різноманітні аксесуари, такі як миска, подарункова коробка, скибочка торта зі свічкою, ялинка із зіркою... усі вони легко збираються.
    Недостатки:
    Ціна недешева і виправдовують її тільки звуки.
  • 5.0

    8 гру, 2022
    Чудовий перший набір для дитини. Не так багато частин, щоб ускладнити або переоцінити її. До того ж, шматочки збільшені у розмірі, і тому безпечні та цікаві. Основними частинами цього набору є кіт і собака. Вони мають реверсивні обличчя, а також кнопки на задній частині тіла, щоб видавати звуки хропіння, гавкіт, нявкання тощо. Кольори яскраві, а самі тваринки впізнавані, плюс їх можна катати всередині обрусів. Стосовно того, наскільки довго може зацікавити дитину не скажу, оскільки тільки-тільки подарувала хрещениці.
    Достоинства:
    Дуже великі будівельні блоки. Окремі об’єкти можна з’єднувати та комбінувати один з одним. Дитина звуків не лякається, а навпаки тягне ручки, щоб взяти іграшку.
    Недостатки:
    Трішки дивним мені видався набір додаткових елементів. До чого тут торт та дерево? Краще б було щось більш пов'язане з котом і песиком, щоб дитині був більш зрозумілий зв'язок.

Рекомендуємо подивитися ці товари