>
В наявності
1199 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

23 шт.
2 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
2+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Усі застрибуйте на борт у наборі LEGO “Морська прогулянка Пеппи на човні”. Дідусь Свин організовує поїздку на човні, щоб відпочити на острові і, звісно ж, кличе всіх приєднається. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10432 було випущено в рамках серії LEGO DUPLO. Він містить 22 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 2 років. Тематика набору - морські пригоди.

Особливості серії. Серія LEGO DUPLO відчиняє для дітей двері у світ конструктора LEGO, допомагає робити перші збірки, вивчати кольори, букви, цифри та розвивати дрібну моторику. Завдяки вдвічі більшому розміру детальок, проблем з ними не виникне.

Мініфігурки Свинів

У наборі ЛЕГО 10432 представлено Пеппу і дідуся Свина. Обидві мініфігурки мають рожевий колір тулуба. Крім п'ятаків і посмішок, у Пеппи є невеликі вушка, а у її дідуся принт сивих вусів і капітанський кашкет. Одягнена Пеппа в червоні шорти і жовтий рятувальний жилет з якорем. Додатково, для неї є деталь червоних ластів, які приєднуються до ніг. У дідуся ж фіолетова майка, штани і черевики - під колір кашкета. Обидва Свина можуть обертати головами, щоб краще роздивитись красоти довкола, згинати ноги, щоб присісти на пісок, і піднімати руки, щоб взаємодіяти з доданим набором аксесуарів. 

Морська прогулянка до острова

Умовно, цей набір можна розділити на 2 половини, які разом створюють морську пригоду. Перша з них - це човен дідуся Свина. Він має цільну блакитну основу, на яку встановлюється жовта деталь палуби. Завдяки тому, що основа лита, корабель може триматися на воді, плаваючи у ванні або будь-якому іншому місці. До палуби приєднується салатовий прапор, білий бортик і штурвал. Каюта імітована за допомогою жовтих деталей з вікном, що відкривається, на яке нанесено принт круглого ілюмінатора. На борту достатньо місця і відповідних точок, щоб розмістити Пеппу, дідуся Свина та інших персонажів, але вже з власної колекції. Розміри корабля сягають 11 сантиметрів заввишки, 12 завдовжки та 18 завширшки. 

Місце, куди прямують Пеппа з дідусем Свином - ділянка пляжу. Для неї використовується кругла жовта основа, що відображає пісок. На неї ставиться кілька блоків піску - пісочний замок, в якому можна роздивитися черепашки. Далі є аксесуари для будь-якої витівки на пляжі. Вони включають: червону парасольку, лопатку з відерцем, деталь сонцезахисного крему, 2 морозива на підставці. Діти можуть як розвивати власну фантазію, шукаючи мушлі та інші скарби, так і тренувати дрібну моторику, допомагаючи Пеппі вдягнути ласти для плавання. І зрозуміло, це тільки вершина того, що можна придумати в цьому наборі.

Перенесіться в літо і неважливо яка пора року за вікном, разом з Пеппою і дідусем Свином, які не можуть всидіти на місці і вирушають у власний круїз в наборі ЛЕГО “Морська прогулянка Пеппи на човні”. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари