>
Під замовлення
2199 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

41 шт.
4 шт.
37.8 × 9.4 × 35.4 cm
2+
0 шт.

Опис

Всім малюкам, справжнім супергероям, яким вже є 2 роки, точно сподобається новинка від LEGO Marvel - новий ігровий набір LEGO DUPLO Людина-Павук і друзі: Пригоди на ярмарку (10963) створена за мотивом мультсеріалу "Spidey and His Amazing Friends".

Супергеройські пригоди для малюків

Розвиваючий ігровий набір "збирай та грай" стане ідеальним стартом для маленьких супергероїв у світі всесвіту Марвел. Кожен шанувальник мультсеріалу "Павук та його дивовижні друзі" виробництва каналу Disney+, легко впізнають головних героїв ігрового набору. А саме чотирьох супергероїв:

  • Людина-Павук – Пітер Паркер;
  • Халк – Брюс Беннер;
  • Міс Марвел – Камала Хан;
  • Зелений Гоблін – Норман Озборн.

Супергерої можуть покататися на колесі огляду, політати на гелікоптері з поворотним гвинтом, запустити гарбузові бомби, стріляти з водного шутера та багато іншого. Не стримуйте свою фантазію, вперед до нових творчих пригод супергероїв.

Ігровий набір LEGO DUPLO Marvel Людина-Павук і друзі: Пригоди на ярмарку (10963) складається з: 41 елемента, 4 мініфігурок супергероїв, простої покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Готове поле для гри з будівлями із кубиків ЛЕГО має такі розміри: висота – 28 см; ширина – 20 см; глибина – 17 см. Комбінуйте набори ЛЕГО Дупло, адже кожен елемент чи кубик чудово підійдуть один до одного, навіть якщо вони з різних наборів.

Супергерої для найменших

Зверніть вашу увагу на інші набори із супергероями LEGO Duplo Marvel для дітей від 2 років:

  • Лабораторія супергероїв (10921);
  • Штаб-квартира Людини-Павука (10940);
  • Людина-Павук проти Електро (10893);
  • Пригоди Людини-Павука та Халка (10876);
  • Людина-Павук: мотоцикл та майстерня (10607);
  • Людина-Павук: Пригоди на павуко-вантажівці (10608).

Гра та навчання в одній коробці

Батьки можуть розділити важливі моменти розвитку разом зі своїми малюками. Конструктори LEGO Duplo дарують дітям нові досягнення, нескінченні веселощі, можливість безмежного самовираження та ще багато іншого.

Всі набори серії ЛЕГО Дупло розроблені професіоналами з готовим захоплюючим сюжетом для гри. Велика кольорова гама кубиків, різноманітність головних героїв, безліч цікавих деталей та елементів роблять набори LEGO Duplo унікальною знахідкою для малюків. Все, щоб дати вашому малюку великий старт у житті.

Якість конструкторів ЛЕГО завжди стабільна на високому рівні. Усі елементи та кубики відповідають високим стандартам якості, починаючи з 1958 року. Перш ніж потрапити у продажі всі кубики ретельно випробовують, перевіряючи на безпеку.

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари