>
Уточнити наявність у постачальника
5499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

160 шт.
4 шт.
58 × 12.5 × 48 cm
3+
0 шт.

Опис

Спеціально для маленьких архітекторів і дослідників уяви компанія ЛЕГО представляє ігровий набір LEGO DUPLO Чарівний замок 3 в 1 (10998). Подаруйте вашим малюкам старше трьох років, дивовижні творчі пригоди, надихаючи їх на розвиток моторики та фантазії.

Тут на вас чекають знайомі персонажі зі світу Діснея: Міккі Маус, Мінні Маус, Дональд Дак, Дейзі Дак і навіть кіт Фігаро! Вони запрошують дошкільнят досліджувати чарівні куточки замку та створювати свої власні історії та пригоди. Тут, серед милих фігурок Діснея та чарівних аксесуарів, кожна дитина знайде свій куточок для гри та натхнення.

Високі вежі, таємничі проходи та величні зали – все це чекає на своїх маленьких дослідників, щоб відкрити перед ними нові світи та пригоди. А коли гра завершиться, цей замок стане чудовим елементом інтер'єру в кімнаті вашого малюка, нагадуючи про чарівні моменти, проведені разом. Нехай уява не знає кордонів, а кожен новий день буде наповнений радістю та веселощами разом із цим чудовим набором LEGO DUPLO Disney.

Про набір

Ігровий набір LEGO DUPLO Чарівний замок 3 в 1 (10998) складається з 160 елементів ЛЕГО, чотирьох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 3 років.

Простір для великих фантазій! Наче відкриваючи двері у світ чарівництва та пригод, основна модель цього чарівного замку розкинулася на 52 сантиметри у висоту, 48 сантиметрів завширшки та 19 сантиметрів у глибину. Тут маленьким пальчикам буде дуже зручно – адже кожен куточок цього замку запрошує до досліджень, уяви та творчості!

Але це ще не все! Цей набір пропонує цікаве будівництво, яке залишає місце для творчості. Діти можуть побудувати замок у різних конфігураціях:

  • як одна велика будова,
  • високу вежу,
  • дві менші будівлі, з'єднані шарнірами.

А які цікаві аксесуари! Туфелька Попелюшки, чарівна книга, дзеркало, паличка, фотоапарат, повітряні кулі та навіть кухонний міксер – все це додає натхнення та можливостей для творчих ігор та історій.

Незабутні моменти та пригоди

Збирайте разом зі своєю дитиною цей чарівний замок і спостерігайте, як його фантазія перетворює звичайну цеглу на магічні світи! Нехай кожна цегла стане частиною чарівної подорожі, наповненої веселощами, подивом і любов'ю до гри. Разом ви створите незабутні моменти та пригоди, які залишатимуться в пам'яті вашої родини надовго!

Нехай ваша дитина щоразу, коли грає із цим чарівним замком, відкриває для себе щось нове: нові історії, нові персонажі, нові пригоди. Нехай його маленькі пальчики творять чудеса, а уява літає вище за хмари. Адже саме такі моменти роблять дитинство по-справжньому чарівним та незабутнім!

Цей ігровий набір – справжній подарунок для маленьких будівельників із величезною уявою! Порадуйте вашого фаната Діснея цим багатофункціональним збірним іграшковим замком, який стане його улюбленим місцем для ігор та веселих історій.

Придбати ігровий набір LEGO DUPLO Чарівний замок 3 в 1 (10998) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари