>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

28 шт.
3 шт.
28.2 × 9.55 × 26.2 cm
2+
0 шт.

Опис

Запрошуємо вас в захоплюючий світ конструкторів і ігрових наборів від LEGO Duplo!

На вас чекають неймовірні пригоди, грайте всією сім'єю, навчайте дітей новому і насолоджуйтеся проведеним часом разом.

ЛЕГО для наймолодших

LEGO Duplo — це постійні творчі розваги і навчання новому для дітей від 18 місяців до 3 років. Кубики абсолютно безпечні і ідеально підходять для маленьких ручок, завдяки своїм продуманим розмірами, щоб зробити конструювання веселим і легким, а головне — безпечним. Всі елементи ЛЕГО проходять найсуворіші перевірки якості.

Щоб порадувати вашого малюка і спонукати його інтерес до пізнання нового, рекомендуємо вам звернути увагу на новинку від компанії LEGO — конструктор LEGO Duplo Літак і аеропорт (10961). З його допомогою вам випаде можливість зануритися в захоплюючу пригоду пасажирського літака і всіх, хто виявиться на його борту. Швидше відкривайте коробку і за допомогою простої та зрозумілої ілюстрованої покрокової інструкції збирайте ваш перший літак.

Конструктори ЛЕГО — це веселощі і навчання в одній коробці.

Яскравий ігровий набір

Ігровий набір Літак і аеропорт підійде малюкам починаючи з двох років. У набір входить 28 деталей, три ігрові фігурки: фігурки батька і доньки, а також фігурка жінки-пілота. Тато з донькою летять на зустріч до своїх друзів в інше місто, де на них чекає теплий прийом. Вони давно не бачилися, а зустріч дуже довгоочікувана. Придумайте персонажам імена, складіть для них маршрут або визначте їм пункт призначення. Для повноти сюжету можна комбінувати набори LEGO Duplo і гра стане ще більш захоплюючою. Не забудьте запросити друзів: веселою компанією набагато цікавіше будувати міста і керувати персонажами, а ваш LEGO Duplo Town перетвориться в справжній мегаполіс, густонаселений жителями.

Реальності грі з набором ЛЕГО 10961 надають такі аксесуари:

  • червона пасажирська валіза, яку можна відкрити і скласти все необхідне для подорожі;
  • поворотна диспетчерська вежа, звідки надходять усі інструкції та установки для пілотів;
  • літак можна відкрити, а всередині розмістити пасажирів;
  • швидка транспортувальна стрічка для багажу у вигляді гірки;
  • термінал з дверима, що відкриваються.

Швидка транспортувальна стрічка для багажу у вигляді гірки.

Літак можна відкрити, а всередині розмістити пасажирів.

Почекайте, здається, крихітка забула свого улюбленого плюшевого ведмедика в залі очікування.

Всі процедури оформлення польоту пройдені, багаж здано, тепер можна зайняти своє місце в салоні літака. Тільки ось почекайте, здається, крихітка забула свого улюбленого плюшевого ведмедика в залі очікування. Так, все вірно, він залишився там і потрібно швидше його забрати, адже цей ведмідь дуже важливий для дівчинки. Їй подарував його тато на день народження, кілька років тому і без нього вона не може заснути, адже він знає всі її секрети, одним словом — найкращий її друг. Варто поквапитися, поки пілот не оголосив посадку на літак. Чому маленька його забула? Мабуть, дівчинка відволікалася на красивий червоний пасажирський літак, на якому їм і летіти в подорож. Але не варто засмучуватися, адже тато може все, що завгодно, і вирішить проблему.

Пілот уже оголосив дозвіл на посадку для пасажирів, що говорить про готовність літака до зльоту. А тато вчасно встиг принести своїй доні забутого ведмедика, і тепер потрібно швидше зайняти свої місця, щоб летіти вперед назустріч новим пригодам.

Коли усі вже зайняли свої місця, пілотові залишається тільки дочекатися дозволу на зліт від диспетчера.

Щасливого польоту і м'якої посадки!

Користь спільної гри

Підходячи до виховання і навчання своїх дітей з раннього віку, батькам варто пам'ятати, що до 3-річного віку провідною діяльністю у дітей виступає безпосередньо гра. Саме в ігровій формі краще подавати інформацію малюкам, так як виконання провідної діяльності в цьому віці сприяє максимально ефективному розвитку.

Таким чином, за допомогою набору ЛЕГО Дупло 10961 батьки можуть розповісти малюкові про літаки, аеропорти, поділитися власним досвідом польоту або підготувати малюка до майбутньої подорожі. Кожен день, граючи разом, створюючи нову гру, ви даруєте дитині можливість розвивати уяву, уявляючи нове місце для подорожей. Розділіть пригоди разом з вашим малюком.

Що в коробці? 28 деталей, 3 ігрових фігурки, покрокова ілюстрована інструкція по збірці.

Купити набір LEGO Duplo Літак і аеропорт (10961) ви можете в нашому інтернет-магазині.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари