>
Уточнити наявність у постачальника
1899 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

71 шт.
0 шт.
48 × 9.1 × 28.2 cm
2+
0 шт.

Опис

Новий ігровий набір від LEGO DUPLO під назвою Дикі тварини Південної Америки (10973) дозволить кожній дитині віком від 2 років вирушити в незабутню пригоду дикими джунглями Південної Америки.

Про набір

Універсальний та практичний ігровий набір складається з великих можливостей для гри та розвитку. Малюк зможе очно познайомиться з крокодилом, мавпочками, туканом, альпакою, лінивцем і навіть з дитинчатою ягуара. У процесі гри провести дослідження дерев, скель, водоспаду дикої природи Південної Америки. А потім перебудувати локацію метушливих джунглів на об'ємному ігровому килимку під свій лад для нових пригод.

Ігровий набір складається з 71 елемента LEGO, серед них 7 ігрових фігурок тварин, а також ігровий 3D килимок для реалістичної гри. Розмір килимка вас вразить: 25 см заввишки, 46 см завширшки і 23 см завглибшки. Великий килимок для великих пригод.

Навчання під час гри

Усі набори конструкторів для малюків LEGO DUPLO:

  • розроблені з готовими веселими та пізнавальними сценаріями для гри;
  • складаються з яскравих кубиків та елементів для складання;
  • наповнені великою кількістю різноманітних героїв та тварин.

Всі ігрові фігури LEGO DUPLO створені у зручному розмірі для маленьких дитячих рук. Збираючи та граючи ваш малюк буде розвивати когнітивні та соціальні навички, дрібну моторику та багато іншого. Все це для того, щоб дати вашій дитині найкраще та великий старт у житті.

Грайте разом із вашими дітьми, розповідайте їм цікаві факти та історія про тварин, насолоджуйтесь проведеним часом разом.

Ми підготували вам кілька цікавих фактів про тварин з даного набору. Розкажіть їх своєму малюкові, цікаво хто з милих тварин стане улюбленцем вашого малюка. Придумайте кожному з них миле прізвисько, щоб гра була ще цікавішою.

Про туканів. Птах тукан дуже любить пошуміти, він весь день літає по джунглях голосно клацає дзьобом і кричить. Реалістично повторює голоси всіх птахів, яких чує. Любить їсти банани, інжир та маракуйю.

Про лінивців. На шерсті лінивця ростуть водорості, так-так! Це допомагає їм ефективно маскуватися від хижаків. Вони весь свій час проводять на деревах і злазять лише один раз на тиждень.

Про альпак. Альпаки розумні і дуже сором'язливі, але при цьому чудово піддаються дресируванню. У них тепла і водонепроникна шерсть, яку ще й дуже складно забруднити.

Про крокодилів. Крокодил - це найбільша рептилія планети земля. Вони іноді можуть їсти каміння, щоб уникнути болі у животі. Добре плавають і часто сплять з відкритим ротом.

Про мавп. Вони чудово можуть спілкуватися між собою, а їхня мова різноманітна і багатогранна. Можуть навіть обговорювати погоду чи їжу. Незважаючи на стереотип багато мавп не люблять їсти банани.

Про ягуарів. Ягуари люблять лазити деревами, чудово плавають і навіть можуть імітувати голоси мавп. А ось гарчати зовсім не вміють, коли зляться то пирхають або шиплять. Візерунок на шерсті ягуара повністю унікальний, іншого ягуара з такими ж плямами в природі немає.

Розкажіть ці цікаві факти своєму малюкові і ваша гра стане ще цікавішою.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари