>
Під замовлення
2999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

42 шт.
0 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Фінальна гонитва LEGO Disney
За допомогою цієї будівельної іграшки Блискавка Маккуїн, присвяченій Фінальна гонитва (10924), включіть фантазію малюків. У той час як діти створюють кумедні історії з Блискавка Маккуїн і Такела з популярних фільмів про автомобілі Діснея і Піксара, вони розвивають свої дрібні моторики і емоційні навички. Створюй, грай і вчися Цей ігровий комплекс 2-в-1 з впізнаваними персонажами з фільмів Disney і Pixar's Cars призначений для розвитку творчого мислення та розвитку дітей. Гра з автомобілями - відмінний спосіб стимулювати дрібну моторику маленьких рук. І коли гонитва закінчиться, прийшов час розмістити машини на платформі для капітального ремонту. Рольові ігри з улюбленими персонажами LEGO DUPLO Дісней і Pixar будівельні іграшки з відомими постатями, круті локації і безліч кумедних функцій дозволяють дітям вчитися під час гри. Батьки та опікуни також отримають можливість познайомитися з основними етапами розвитку свого маленького водія.

Особливості:
Перегони для розваги може початися з ігрового набору LEGO DUPLO Disney і Pixar Cars в день перегони (10924). Це ідеальна іграшка для розвитку уяви і розвитку малюків.
Блискавка МакКвін і Такела з автомобілів «Дісней» і «Піксар» стимулюють емоційний розвиток дітей. Знаменита траса й гараж надихають на нескінченні творчі пригоди.
Діти розвивають дрібну моторику, коли вони відтворюють нескінченні Фентезійні історії, незалежно від того, чи беруть вони Блискавка Маккуїн за перемогу в Кубку поршня, тягнуть його за буксирний гак Такела або ремонтують в іграшковому гаражі.
Деталі в цьому ігровому наборі розроблені так, щоб їх можна було легко брати, розміщувати, переміщати і використовувати маленькими руками. Чудовий подарунок на день народження, свята або будь-який день для хлопчиків і дівчаток від 2 років.

Про продукт
Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглу повинні суперечити одна одній, сумісними, простими в збірці і розбиранні - і використовується з 1958 року.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Ребенку 3 с половиной годика набор отличный. Я рад что выбрал его, потому что по цене и наполненности он идеален. Детали достаточно крупные, хоть их и не очень много. Но ребенку в 3,5 года большего и не надо.
  • 5.0

    12 чер, 2020
    Мы любим смотреть тачки, думала что лего ещё рано но ребята посоветовали взять этот конструктор, ребёнок доволен - ничего не сказать. спасибо за рекомендацию и быструю доставку!!!
  • 5.0

    9 чер, 2020
    Полюбляємо влаштовувати гонки на природі. Із Маквіном та його командою можна подалати будь-яку трасу. діти у захваті.

Рекомендуємо подивитися ці товари