>
Уточнити наявність у постачальника
1199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

37 шт.
1 шт.
28 × 9.5 × 26 cm
2+
0 шт.

Опис

Міжпланетна місія Базза Лайтера

Пропонуємо вам познайомитися ближче з відомим героєм мультфільму "Історія іграшок" – космонавтом Баззом Лайтером. Легендарний космічний рейнджер стане для вас справжнім другом.

У новому ігровому наборі LEGO DUPLO Міжпланетна експедиція Базза Лайтера (10962) на космонавта чекають надзвичайні пригоди. Баззу належить відстояти безпеку всього Всесвіту, але спочатку потрібно буде знайти втрачене паливо для його зорельоту. Конструктор створений за мотивами майбутньої кінопрем'єри повнометражного мультфільму "Базз Лайтер" від кіностудії Pixar. Новий мультфільм стане спін-оффом серій мультфільмів "Історія іграшок" та новим приквелом про історію життя космонавта Базза Лайтера.

Всесвіт творчої гри з ЛЕГО Дупло

Здійснюйте захоплюючі польоти на швидкому зорельоті. Досліджуйте нову планету. Подивіться, серед дерев розміщений бункер. Давайте спробуємо відчинити двері і подивитися, що там усередині. Ви, помітили, що радар на станції радіолокації може повертатися? Все це дуже цікаво. Не гайте часу, вперед, до нових космічних досліджень!

Про набір

Конструктор Міжпланетна експедиція Базза Лайтера (10962) складається з 37 елементів ЛЕГО. За допомогою простої покрокової ілюстрованої інструкції ви зможете зібрати:

  • міжпланетний зореліт;
  • бункер з дверима, що відкриваються;
  • квітучі дерева із виноградною лозою;
  • станцію радіолокації з поворотним радаром;
  • робота Еріка - друга та помічника Базза.

Також у наборі присутні ігрові фігурки: Базз Лайтер, руде кошеня Сокс, трикутний дрон Іван.

Допоможіть нашим героям знайти зникле паливо для космічного корабля. Обшукайте бункер, досліджуйте космічні джунглі та виноградну лозу, перевірте станцію радіолокації. А потім відкривайте нові горизонти міжпланетних пригод разом із Баззом. Космічний корабель головного героя доставить вас у будь-яку точку всесвіту за лічені хвилини.

Готова модель зорельота виходить наступних розмірів:

  • висота 5 см;
  • довжина 14 см;
  • ширина 13 см.

Компактний розмір іграшки, щоб великі пригоди легко помістилися у маленьких руках вашого малюка.

Практичний ігровий набір "збери та грай" для дітей старше 2 років стане чудовим подарунком на будь-яке майбутнє свято або просто так. Конструктор стане особливою іграшкою для всіх фанатів кумедного та відважного космонавта Базза з улюбленого мультфільму.

Розвивайте дитячу уяву разом із LEGO Duplo

Цей універсальний конструктор подарує нові творчі здібності кожній дитині. Безмежні веселощі гарантовані.

Ігрові набори LEGO Duplo розроблені з захоплюючими стартовими сюжетами для гри, виготовлені в яскравих кольорах, наповнені цікавими та популярними персонажами з мультфільмів та комп'ютерних ігор. Все це дає великий старт у житті кожному маленькому учню.

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари