>
Уточнити наявність у постачальника
679 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

144 шт.
1 шт.
22.2 × 6.2 × 26.2 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Завітайте на захоплююче каскадерське шоу за допомогою нового ігрового набору LEGO City Dunk Stunt Ramp Challenge (60359). На вас чекають дивовижні трюки на оригінальному байку у вигляді зеленого велоцираптора від професійного райдера з банди каскадерів LEGO Stuntz. Злети з трампліна, проліт через вертикальне або горизонтальне полум'яне кільце - все це і багато іншого на мотоциклі з інерційним механізмом.

Ігрові набори LEGO City Stuntz дозволяють опинитися у центрі найяскравіших подій у світі каскадерського мистецтва. Відчуйте себе професійним каскадером, виконуючи трюки на багатофункціональних конструкціях від LEGO City. Комбінуйте ігрові набори LEGO лінійки Stuntz, щоб зробити масштабне трюкове шоу у себе вдома. Запрошуйте друзів для справжніх змагань, ділітся своїми успіхами та лайфхаками у мистецтві екстремального спорту.

Про набір

Ігровий набір LEGO City Dunk Stunt Ramp Challenge (60359) складається з 144 елементів ЛЕГО, однієї мініфігурки, аксесуарів та інструкції зі збирання.

Використовуючи покрокове ілюстроване посібник зі збирання, ви зможете зібрати дві різні моделі для каскадерських трюків: модель з горизонтальним або вертикальним кільцем для скрізного прольоту, а також рампу для зльоту каскадерського байка.

Основна модель являє собою колесо, що обертається, фіолетового кольору з помаранчевими блоками і чотирма важелями, які при прольоті каскадера через кільце, скидають блоки з полум'ям. Полум'яні блоки скидаються коли колесо розміщено в горизонтальному положенні, а у разі вертикального розміщення, каскадер пролітатиме крізь кільце із зірок. Варто зазначити, що зірки можуть світитися у темряві, тим самим додавати вашій грі ефекту справжнього каскадерського шоу. Вторинна ігрова модель - це фіолетово-помаранчевий стартовий трамплін для зльоту байка.

Розміри конструкції для трюків у разі горизонтального розміщення кільця наступні:

  • Висота – 15 см;
  • Ширина – 25 см;
  • Довжина – 16 см.

Як грати?

Розмістіть конструкції для каскадерських трюків на рівній поверхні, перед трюковим кільцем повинен стояти стартовий трамплін. Далі посадіть каскадера за кермо мотоцикла, обов'язково в захисному екіпіруванні та шоломі, поставте байк обличчям до трампліна, відтягніть його три рази назад і різко відпустіть. Мотоцикл велоцираптор за допомогою інерційного механізму почне розганяється подолає трамплін, а далі пролетить крізь каскадерське кільце. Вдалий трюк гарантований і срібний кубок стане вашим.

Цифрова інструкція зі збирання

Ігровий набір LEGO City Dunk Stunt Ramp Challenge (60359) поставляється з простим ілюстрованим посібником зі збирання, але це ще все. На вас також чекає цифрова версія інструкцій, а за допомогою спеціального безкоштовного мобільного додатка ви зможете поринути у світ цифрового складання конструкторів ЛЕГО. Використовуючи прості інструменти програми ви зможете змінювати масштаб ваших конструкцій, повертати будівлі під будь-яким кутом, зберігати свій прогрес у конструюванні та багато іншого. Візуалізуйте ваші твори з кубиків ЛЕГО разом із мобільним додатком - LEGO Building Instructions.

  • 5.0

    13 бер, 2023
    Незважаючи на те, що ця тема існує вже третій рік, це був мій перший досвід роботи з лінією, оскільки син такий набір обрав тільки зараз. Велосипед з маховиком - це дуже весело і він розважав нас обох. Один з найдешевших в асортименті, він все ще має велику ігрову цінність, яку можна отримати від набору. Мені особливо сподобалося, що поле для трюків не було просто сухим обручем, через який потрібно стрибати - додавання зірок, полум'я та плиток додає грі ще більшого азарту. Для мене це було складним завданням, оскільки потрібно було випустити мотоцикл з достатньою швидкістю, але з достатньою точністю, щоб в'їхати в рампу, а також досягти правильного кута, щоб проскочити крізь кільце в горизонтальному положенні. З більшою практикою, синові це вже вдається без проблем, тому не думайте, що ваші діти не впораються. Унікальна мініфігурка добре деталізована, а сам мотоцикл підходить під колір. Мені подобається, що у продажу є цілий ряд окремих велосипедів, тож я можу легко підібрати ще один.
    Достоинства:
    Чудовий початок лінійки (вважаю, що 3 роки не так багато для серії, зважаючи на ті ж Зіркові війни), з хорошими ігровими можливостями. Сміливий дизайн мініфігурки та байка. Великий ігровий потенціал. Низька ціна.
    Недостатки:
    Досить складний виклик здолати усі перешкоди.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари