>
Уточнити наявність у постачальника
5699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

598 шт.
7 шт.
48 × 7.4 × 28.2 cm
7+
0 шт.

Опис

Що може бути більш захоплюючим і небезпечним, ніж мертва петля, виконана відважними каскадерами? Правильно! Дві мертві петлі разом, як у наборі LEGO “Stunt Подвійна петля каскадерської арени”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60339 було випущено у рамках серії LEGO City. Він містить 598 якісних деталей, барвисту інструкцію та призначений від 7 років. Тематика набору – каскадери.

Особливості серії. Серія LEGO City пропонує зібрати власне місто, з різними будинками, транспортом та пригодами. Але й містом справа не обмежується, адже фігурки часто вирушають у дику природу, на фестивалі та навіть на місяць!

Каскадери, фанати та інші

У цьому наборі достатньо мініфігурок, щоб забезпечити не один день цікавої гри. Серед них і каскадери, і оператори, багато інших:

  • вогняний каскадер. Перший каскадер набору прибув для заїзду на вогняній петлі. На ньому чорний костюм та деталь коміра. Також має рожеве волосся та рожевий шолом;
  • зміїна каскадерка. Дівчина збирається підкорити зміїну петлю. Одягнена вона в оранжево-бірюзовий костюм і має оранжевий шолом із ріжками-зміями;
  • оператор. Чоловік із знімальної групи одягнений у жовту жилетку та сині штани. Також є червона каска та навушники;
  • помічниця каскадерів. Вона може і з налаштуванням всього допомогти, і на вантажівці покататися. На ній синя кепка, рожева кофта з принтом розлому та сині штани;
  • продавщиця. Вона продає квитки на виступ та напої. Дівчина має принти сірого светра з морозивом на торсі і зелених штанів;
  • фотограф. Дівчина, яка вирішила сфотографувати запаморочливі трюки з'являється в білій майці, джинсовій жилетці і блакитних штанах;
  • хлопчик. Маленький фанат каскадерів одягнений у червоний светр, джинсову жилетку та блакитні штани. Він нижчий за інші мініфігурки.

Крім стандартних фігурок також є кілька зелених змійок.

Арена каскадерів

Як тільки Ви з усіма познайомилися, настав час перейти до найцікавішого – арени для виступу та того, що на ній розташоване. Вона складається з кількох окремих збірок:

  1. арки – входу на арену;
  2. вогняної мертвої петлі з установкою для оператора;
  3. зміїної мертвої петлі з величезною змією;
  4. вогняної стіни;
  5. кіоску, де можна купити квиток на шоу, а також морозиво та напої;
  6. стійки для глядачів.

Окремо слід зазначити транспорт, запропонований у наборі LEGO 60339. Він включає фіолетову вантажівку-монстр на якій можна прокотитися, або встановити вогненну стіну і проїхати як по рампі. Також є фіолетовий мотоцикл для вогняного гонщика та помаранчевий для зміїного. Обидва оснащені маховиками, тому необхідно встановити мініфігурку, відтягнути назад і відпустити, щоб вони поїхали вперед, виконуючи трюки і пролітаючи над небезпечними ділянками.

Використовуючи все запропоноване, Ви зможете влаштувати справжнє шоу. Для початку спробуйте проїхати лише одну петлю, а коли трохи призвичаїтеся, об'єднайте кілька перешкод. Один із запропонованих варіантів: проїхати вогненну петлю, далі зміїну і пролетіти вогненну стіну, встановлену на вантажівці.

Проведіть безліч годин, перебудовуючи арену та змагаючись у спритності каскадерів у наборі LEGO “Stunt Подвійна петля каскадерської арени”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари