>
Уточнити наявність у постачальника
4199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

354 шт.
4 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
5+
0 шт.

Опис

Вирушаючи в далеку дорогу на мікроавтобусі або звичайній легковій машині мандрівникам просто необхідно зупинятися на станціях обслуговування автомобілів. Підготуйте станцію і її працівників до обслуговування тисячі машин за день.

Опис

Станція обслуговування автомобілів потрібна для того, щоб за короткий час усунути поломки, щоб тисячі мандрівників могли продовжити свій шлях в далекі країни. Останнім часом багато туристів подорожують на своїх автомобілях або венах, в яких навіть можна облаштуватися на ніч.

Тому поломок уникнути просто неможливо. До того ж, автомобілі потрібен час від часу заправляти, бо без необхідної кількості палива він не поїде нікуди. Звичайно, якщо це не електрокар. Однак і електрокар потрібно заряджати від мережі 220 В. Часто люди беруть з собою і своїх вихованців. Навряд чи можна знайти зручніше місце, щоб вигуляти свого вихованця, ніж станцію обслуговування автомобілів.

Що в коробці

Набір конструктора LEGO 60257 Станція обслуговування автомобілів складається з 354 деталей, які слід використовувати для будівництва власної сервісної станції обслуговування машин. ЛЕГО 60257 відноситься до новинок 2020 році. У магазині ЛЕГО асортимент новинок активно поповнюється новими тематичними наборами конструкторів, які можна поєднувати між собою в рольових іграх.

Офіційний дилер ЛЕГО в Україні виконує важливу роботу через те, що завдяки зусиллям його команди фірмові магазини ЛЕГО наповнюються оригінальними конструкторами від виробника.

Як грати

Вирушаємо в захоплюючу і тривалу подорож разом з LEGO 50257 Станція обслуговування автомобілів. Всі мандрівники та автомобілісти давно мріють заїхати в гості на улюблену станцію обслуговування, оскільки там заправляють їх машини самий привітний персонал. Уздовж трасі ніде більше не зустрінеш такого усміхненого персоналу. Перевірте, чи всі співробітники на місці, щоб запустити першу машину для обслуговування. На станції обслуговування автомобілів від ЛЕГО ви знайдете не тільки цікавих співрозмовників, але і легкий перекус.

Чому корисно дитині

ЛЕГО-конструювання сприяє гармонійному розвитку дитини. Крім посидючості, конструктор вчить дитину приймати самостійні рішення. Для цього потрібно наполегливість, самоконтроль і уважності. До того ж, процес складання конструктора ЛЕГО вимагає і терпіння. Деталь за деталлю дитині вдасться скласти цілісну модель Станції обслуговування автомобілів.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари