>
Уточнити наявність у постачальника
4799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

462 шт.
3 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Не всі люблять метушню Лего-сіті з його постійними веселощами. Деякі сім'ї воліють вести спокійне життя. До однієї з них вам належить вирушити в гості в наборі LEGO "Сімейний будинок й електромобіль", щоб познайомитися і дізнатися, як вони живуть. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 60398 був випущений в рамках серії LEGO City. Він містить 462 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 6 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будівлями та інфраструктурою з детальок LEGO. І відразу ж після цього наповнити його мініфігурками-мешканцями. При цьому, пригоди тривають як у місті, так і за його околицями, включно з відкритим космосом. 

Фігурки сім'ї

У наборі ЛЕГО 60398 зображена невелика сім'я, яка проживає в будинку. Вона складається з:

  • мами. У дівчини біла майка з рожевими квіточками, блакитна кофта і бордові штани;
  • тата. Чоловік має сорочку, поверх якої вдягнений синій светр і зелені штани;
  • сина. Хлопчик у наборі з'являється в білому світшоті з принтом салатового стегозавра, блакитних штанях і блакитній кепці. Також він має принт слухового апарату. 

Також у наборі є фігурка коричневого цуценяти німецької вівчарки, яке є домашнім улюбленцем родини. 

Особливості будинку

Дизайн будинку виконано в сучасному архітектурному стилі, з використанням великої кількості дерева у фасаді, а також класичним скатним дахом. Є критий гараж, клумба, невелика доріжка, що веде до головного входу, і навіть невеликі футбольні ворота та футбольний м'яч. Набір містить дорожню плиту LEGO City, яка використовується для під'їзду до гаража. У самому ж гаражі є порт для зарядки електромобілів і сама машина. Вона блакитного кольору, має знімний дах і розрахована на 1 фігурку за кермом. 

Відповідно до сучасних тенденцій, цей будинок настільки зелений, наскільки це можливо, із сонячними батареями на даху. Це відображає архітектурне рішення густонаселених міських районів, де будинки стають меншими, але є хороший баланс, що включає зелень. Будинок двоповерховий, відкритий ззаду і з можливістю додатково розкрити дах. Перший поверх займає туалет з унітазом і картинкою черепахи на дошці для серфінгу; кухня з індукційною плитою, раковиною, холодильником і мискою корму. Піднявшись нагору, можна побачити двоспальне ліжко батьків, полиці з рослинами, ліжко хлопчика, лавову лампу, телевізор і джойстик. 

Однією з ключових особливостей цього сімейного будинку є чорний зимовий сад, який можна прикріпити до передньої частини будинку або відокремити і використовувати як окрему теплицю. Всередині кілька овочів, шухляда та обідній стіл. 

Відчуйте цю ідилію, коли сім'я прокидається, не поспішаючи готує сніданок, йде їсти в теплицю, а потім цілий день проводить разом у наборі ЛЕГО "Сімейний будинок й електромобіль".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари