>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

162 шт.
3 шт.
26 × 6 × 14 cm
6+
0 шт.

Опис

Професійний мотоцикліст, намагаючись виконати каскадерський трюк у лісовій місцевості, зазнав невдачі і тепер йому потрібна термінова медична допомога. Рятувальники на позашляховику швидкої допомоги вже поспішають на місце події. Допоможіть рятувальникам розмістити мотоцикліста на медичних ношах та скоріше довести хлопця до лікарні.

Ігровий набір LEGO City Рятувальний позашляховик швидкої допомоги (40582) представляє захоплюючий конструктор, який дозволить вам відправитися у уявні рятувальні місії та стати справжнім рятувальником у світі LEGO City.

Ігровий набір LEGO City Рятувальний позашляховик швидкої допомоги (40582) – це захоплюючий ігровий конструктор, який дозволяє дітям увійти у світ героїчних рятувальних операцій. Цей ігровий набір пропонує захоплюючі можливості для гри та конструювання, а також надихає дітей на рольову гру лікаря та рятівника.

Конструктор включає все необхідне, щоб побудувати позашляховик швидкої допомоги, який здатний долати найскладніші перешкоди і доставляти допомогу в найвіддаленіші куточки міста. Центральним елементом набору є позашляховик швидкої допомоги, оснащений всіма необхідними пристроями та обладнанням. Позашляховик має міцну конструкцію з великими колесами, які забезпечують відмінне зчеплення з поверхнею та дозволяють йому проїжджати будь-якою нерівною місцевістю.

Про набір

Ігровий набір LEGO City Рятувальний позашляховик швидкої допомоги (40582) складається з 162 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок, інструкції зі складання та призначений для дітей віком від 6 років.

У наборі є дві мініфігурки рятувальників, які оснащені всім необхідним спорядженням, щоб швидко реагувати в ситуації, де буде потрібна надзвичайна допомога. Вони готові до будь-яких викликів і готові поспішати на допомогу тим, хто перебуває у біді.

Збирайте цей ігровий набір LEGO City Рятувальний позашляховик швидкої допомоги (40582) і вирушайте в захоплюючі пригоди, де ви гратимете роль справжнього героя і допомагати тим, хто в біді. Цей ігровий набір LEGO City дозволяє дітям розвивати свою фантазію та креативність, створюючи різні сценарії рятувальних місій. Діти зможуть випробувати себе у ролі рятувальників, надавати допомогу постраждалим, а й грати у ролі потерпілого мотоцикліста. Це чудова можливість не тільки весело провести час, а й дізнатися більше про важливість рятувальників у нашому суспільстві.

Ігрові набори LEGO City відмінно підходить для гри поодинці або для спільного веселого проведення часу з друзями. Кожен конструктор сприяє розвитку творчого мислення, моторики та соціальних навичок, а також дозволяє дітям уявити себе у ролі справжніх героїв рятувальників. Завдяки простому та зрозумілому інструктивному керівництву, складання моделі буде приємним та захоплюючим процесом для всіх фанатів LEGO City.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари