>
Уточнити наявність у постачальника
3999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

404 шт.
5 шт.
48 × 6 × 28.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Настав час вирушити за покупками! Сідайте в електромобіль і вирушайте до магазину, щоб придбати найсвіжіші та найсмачніші продукти у всьому місті в наборі LEGO “Продуктова крамниця”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60347 було випущено у рамках серії LEGO City. Він містить 404 якісні деталі, барвисту інструкцію та призначений від 6 років. Тематика набору – магазин.

Особливості серії. Серія LEGO City пропонує зібрати власне місто, з різними будинками, транспортом та пригодами. Але й містом справа не обмежується, адже фігурки часто вирушають на дику природу, на фестивалі та навіть на місяць!

Мініфігурки у магазині

У даному наборі на Вас чекають відразу 5 цікавих і несхожих мініфігурок, частина з яких працює в магазині, а частина прийшла за покупками:

  • Містер Продус – власник продуктового магазину. З ним Ви вже можете бути знайомі, якщо дивилися мультсеріал про пригоди у місті. На ньому світло-коричнева сорочка в клітку та такі ж світлі штани. Зверху одягнений фірмовий помаранчевий фартух магазину з логотипом – листочком;
  • талісман магазина – дівчина в костюмі стручка гороху. На ній біла футболка та зелений спортивний костюм. Для реклами магазину, у неї також є костюм стручка гороху та вивіска;
  • водій навантажувача. Дівчина одягнена в робочу світловідбиваючу куртку, сині штани, а також має білу кепку;
  • покупець. На широко усміхненому хлопцеві одягнена жовта сорочка та блакитні штани. Також він має список покупок, щоб нічого не забути. Але це не все, фігурка є унікальною, оскільки замість 1 ноги – протез;
  • маленька дівчинка. Юна покупниця тут має принти рожево-блакитного худі та сірих штанів.

Крамниця з автостоянкою

Як не крути, головна збірка набору LEGO 60347 – це продуктовий магазин. Він виконаний переважно у зеленому кольорі, що одразу асоціюється зі свіжістю, тим більше, що деякі фрукти та овочі виставлені поряд із квітами біля входу. Про те, що це продуктовий магазин також сигналізує велика морквина на даху та напис "fresh". І хоча магазин невеликого розміру завдяки грамотному використанню вільного місця в ньому є все необхідне. Потрапити всередину фігурки можуть через подвійні скляні двері (задня частина та дах також відкриті). Продукти включають різноманіття овочів, різних баночок і пляшок. Важливою частиною магазину є автомат для переробки пляшок. Використані пляшки можна закинути в автомат і з іншого боку вони опиняться у спеціальному ящику.

Друга частина цього набору – автостоянка, яка включає нові дорожні плити. Кожне місце для паркування має ширину сім точок, що забезпечує достатньо місця для будь-яких автомобілів і невеликих вантажівок. Але цей набір подарує Вам маленький червоний електромобіль з дверима, що відкриваються, всередині якого місце для 1 фігурки. Другий автомобіль – це помаранчевий навантажувач, який використовується для потреб магазину. Усередині може сидіти одна мініфігурка, а каркас безпеки кріпиться за допомогою затискачів, що забезпечує легкий доступ. Виделки можуть підніматися та опускатися.

Вирушайте за покупками або обслужіть клієнтів у наборі LEGO City 60347 "Продуктова крамниця". У будь-якому випадку весело проведіть час.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    4 лип, 2022
    Цей набір - дуже круте втілення сучасного невеличкого магазину: є все необхідне, сонячні батареї на даху, апарат для переробки пляшок, електроавтомобіль. Окремо сподобалось, що було додано міні-копії різних продуктів та візок для покупок. Мініфігурки дуже круті: власник магазину з маленькими вусиками, водійка навантажувача, дівчина-талісман, хлопець з протезом та маленька дівчинка. І що цікаво, усім їм є чим зайнятись.
    Достоинства:
    Набір поміститься будь-де і буде цікавий навіть дорослим. Фігурки дуже класні і схожі на колекційні. Магазин повністю наповнений.
    Недостатки:
    Присутні наліпки.
  • 5.0

    4 лип, 2022
    Цей набір без перебільшень став одним з моїх улюблених. Я не збираю цю серію, але магазин сподобався і вирішила придбати. Однозначним плюсом є те, що набір самостійний і його не потрібно з чимось поєднувати. Дві невеликі машини дуже милі, а дівчина у костюмі горошку взагалі щось! Всередині магазин невеликий, але необхідне для дому придбати можна. Що цікаво, також доданий тренд минулих років - автомат, у який можна здати пляшки для подальшої переробки. Хоча, можливо, я поспішила з фразою про самостійний набір, певно потрібно буде прикупити завод для переробки))) Але я жартую, все супер.
    Достоинства:
    Невеликий набір, який поміститься будь-де. Майже все виконано в яскраво-зеленому кольорі. Унікальні та різні між собою фігурки. Низька ціна! На додачу можна взяти брелок з прапором України.
    Недостатки:
    На мою думку, недоліків немає.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари