>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

53 шт.
2 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
4+
0 шт.

Опис

У продавця хот-догів напевно випадково підгоріла одна з сосисок, ставши чорним вугіллям. Полум'я перейшло на бак для сміття і погасити його самостійно ніяк не виходить. Але не варто впадати у відчай, дівчина пожежник вже летить на місце і прямо з борту пожежного гелікоптера може загасити вогонь.

Вирушайте у захоплюючий світ LEGO City, разом із ігровим набором LEGO City Пожежний гелікоптер (60318). Кожен малюк старше 4 років зможе відчути себе справжнім героєм. Допоможіть дівчині пожежнику врятувати закусочну від вогню. Розігруючи рятувальну операцію, діти можуть відчути себе частиною пожежної команди. Дітям сподобається захоплюючий процес складання, створення власного пожежного гелікоптеру, готового до виконання рятувальних операцій. Пожежний гелікоптер оснащений вантажним відсіком, лопастями, що обертаються та відкидним лобовим склом для зручного розміщення мініфігурки.

Ігровий набір LEGO City Пожежний гелікоптер (60318) стане чудовим подарунком для дітей, які люблять конструювати та рятувати світ. Конструктори LEGO сприяють розвитку фантазії, логічного мислення та багатьом іншим корисним навичкам у подальшому житті.

Створюйте свій захоплюючий світ LEGO City разом із вашими дітьми та допоможіть їм стати справжніми героями.

Про набір

Ігровий набір LEGO City Пожежний гелікоптер (60318) складається з 53 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок, аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання.

На Вас чекає червоний пожежний гелікоптер з двома водяними напорами, сміттєвий бак з вогненним полум'ям, хот-дог і сосиска, що згоріла. Компактні розміри (висота – 8 см, довжина – 12 см, ширина – 5 см) пожежного гелікоптеру дають можливість дітям скрізь взяти його з собою. Дівчина пожежна одягнена у спеціальну робу помаранчевого кольору та білий захисний шолом, а в руках вона тримає пожежну рацію. Продавець хот-догів одягнений у смугасту сорочку, червоні штани та червону кепку.

Крім того, за допомогою цифрових інструкцій зі збирання в мобільному додатку - LEGO Building Instructions ви зможете використовувати різноманітні цікаві інструменти для покращення процесу збирання конструктора.

Якість кожного кубика

Конструктори ЛЕГО найвідоміші конструктори в усьому світі і визнані однією з найпопулярніших іграшок для дітей різного віку. Велика кількість ігрових наборів різних серій мають цілі армії шанувальників різного віку. Починаючи з півтора року конструктори ЛЕГО допомагають малюкам розвивати творче мислення, координацію рухів та посидючості.

Що саме робить конструктори ЛЕГО такими унікальними?

Одним із ключових факторів успіху ігрових наборів ЛЕГО є висока якість кожного кубика. Усі, навіть найменші, елементи конструктора проходять безліч випробувань, різних тестів, щоб гарантувати якість та безпеку. Кубики та деталі проходять випробування на нагрівання, падіння, удари, скручування все для того, щоб переконатися у відповідності до високих міжнародних стандартів якості та безпеки. Крім того, кожен елемент конструктора ЛЕГО сумісний із будь-яким іншим кубиком або деталлю з інших серій ігрових наборів. Що дозволяє створювати величезну кількість унікальних комбінацій та конструкцій.

Незважаючи на те, що ігрові набори LEGO виробляються вже понад півстоліття, виробник продовжує вдосконалюватись і дивувати своїх фанатів. В даний час компанія ЛЕГО представила у світі іграшки конструктори з цифровими елементами та програмним забезпеченням, а також ігрові набори з можливістю керування за допомогою смартфона або планшета та багато іншого. Познайомтеся зі світом конструкторів ЛЕГО зараз.

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

330 шт.
7+