>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

97 шт.
1 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
5+
0 шт.

Опис

Захоплюючий набір LEGO City Пожежно-рятувальний позашляховик (60393) для юних фанатів динамічних ігор.

До пожежної служби надійшов дзвінок із проханням врятувати маленьке кошеня, яке сидить на верхівці дерева, а під деревом розростається пожежа від непогашеного багаття.

Пізнавати і грати

Зверніть увагу на те, як небезпечно розкладати багаття на природі. Сюжет, що представлений у цьому наборі, стане повчальним для кожної дитини. Розкажіть вашому малюку про правила безпечного поводження з багаттям на природі. Смілива рятівниця надягає жовтий захисний шолом, сідає в пожежний джип 4х4 бригади швидкого реагування і вирушає рятувати кошеня. Пожежна повнопривідна машина оснащена великими колесами і кабіною, що відкривається. Розміри пожежного позашляховика наступні: висота – 5 см, довжина – 9 см, ширина – 5 см.

Вам потрібно буде загасити пожежу біля дерева за допомогою водяного бластера, а потім піднятися сходами. Бачите сіре кошеня? Чудово! Далі потрібно його звідти зняти, а для цього використати свіжу рибу, щоб заманити кошеня ближче. Маленький котик дуже злякався пожежі, тепер боїться підійти до рятівника. Отже, ситуація наступна - з рибою, настромленою на палицю, рятувальник, стоячи на приставних сходах біля дерева, зве кошеня. Сценарій рятування дуже вдалий, правда ж?

Що буде далі? Включайте фантазію та вигадуйте свій сценарій гри. Запрошуйте друзів на велику гру в ЛЕГО, поєднуйте ігрові набори ЛЕГО Сіті в одну велику пригоду.

Про набір

Ігровий набір LEGO City Пожежно-рятувальний позашляховик (60393) стане чудовим подарунком для дитини старше 5 років на будь-яке свято. Використовуючи покроковий ілюстрований посібник зі збирання, за допомогою 97 елементів ЛЕГО ви можете зібрати: пожежну машину - джип 4х4, галявину з деревом та багаття. До складу набору також входить мініфігурка рятівниці, кошеняти, рибки, сходи та водяний бластер із пусковою установкою LEGO Water Element.

Вражаючий світ конструкторів LEGO City відкриває дітям яскраві події багатолюдного міста. Завдяки реалістичним локаціям, транспортним засобам та ігровим персонажам – ігрові набори LEGO City сприяють розвитку креативності та проведення рольових ігор у дітей. Перетворіть процес навчання на захоплюючу гру разом з ЛЕГО.

Цифрова інструкція LEGO Building Instructions

Окрім паперової інструкції, компанія ЛЕГО підготувала для вас ще щось цікаве. Встановіть на свій гаджет мобільний додаток LEGO Building Instructions і пориньте в захоплюючий процес цифрового складання конструкторів ЛЕГО. За допомогою простих інструментів змінюйте масштаб своєї споруди, кут огляду у 3D-форматі, зберігайте свої результати та відстежуйте отримані навички.

Гарантія та безпека продукції пріоритетні напрямки контролю компанії ЛЕГО. Вибираючи ігрові набори LEGO, ви отримуєте безпеку та високу якість іграшок у відповідності до всіх світових стандартів.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари