>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

295 шт.
3 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

Гляньте одним оком на набір LEGO “Пожежна рятувальна служба і поліцейське переслідування” і Вам стане очевидно, що ситуація у місті виходить з-під контролю. Тут Вам і пожежа, і пограбування, і поки що ніхто остаточно не знає, що сталося. Розберіться у тому, що відбувається, і наведіть лад у місті.

Інформація про набір

Набір LEGO City 60319 - новинка січня 2022 року, призначена для дітей віком від 5 років (а також їхніх батьків). На передній стороні упаковки показано сцену з пожежею та пограбуванням, а на звороті - деякі можливості набору. Відкривши коробку, Ви виявите: 295 деталей, 3 мініфігурки (у тому числі Боба з мультсеріалу), кілька наклейок та друковану інструкцію (є також доступ до електронної версії).

Грабіжники, пожежні та поліцейські

Кого тільки немає в наборі LEGO "Пожежна рятувальна служба і поліцейське переслідування". Очевидно, свідки пограбування викликали відразу всі служби, сподіваючись затримати злочинницю і навести лад. Отже, тут Ви зустрінете:

  • грабіжницю. Судячи з одягу дівчини, а на ній сіра смугаста тюремна форма з номером 50382, вона щойно втекла з в'язниці. Але залягти на дно це не її вибір, тому вона вирішила одразу вчинити пограбування та винести кілька пачок із хрусткими банкнотами. Щоб її не впізнали, вона одягла чорну маску на очі;
  • співробітницю поліції. Вона тут, щоб затримати грабіжницю, яка вже забирає ноги з пачками грошей. На ній синя міська форма поліції та шолом для їзди на мотоциклі. У руках тримає рацію для зв'язку зі штабом та, можливо, виклику підкріплення;
  • пожежного Боба. Його Ви можете знати з мультсеріалу, в якому він пожежний та права рука начальниці Фрей МакКлауд. Спокійний і зібраний він не тільки загасить вогонь, але й допоможе впіймати грабіжницю. На хлопці чорна форма пожежної служби та жовта каска, а в руках пульт для керування дроном;

Кожен персонаж з набору має свою мету і бачення ситуації. На чий бік Ви станете? Допоможете грабіжниці втекти, або намагатиметеся зупинити її? Вибір за вами.

​​​​​​

Транспортні засоби

Всі герої цього набору не мають наміру ходити пішки, тому кожен обзавівся власним транспортним засобом.

  • грабіжниця – стильною машиною. Саме на цій стильній ретро-машині вона намагатиметься втекти з місця злочину, попутно збиваючи світлофори;
  • поліцейська – мотоциклом. Відмінний вибір, тому що на ньому вона зможе проїхати там, куди не протиснеться машина. Мотоцикл білий з блакитним, збоку видно напис поліція, а ззаду є місце для рації;
  • пожежний - пожежною машиною та дроном. Червоний пікап прибув, щоб згасити язики полум'я, які раз у раз спалахують з новою силою. За допомогою дрону, він спробує загасити його.

Для більш цікавої гри, тут є кілька цікавих функція, в тому числі полум'я, що піднімається і опускається, подаючий світлофор і дрон, що стріляє водою.

Що тут сталося?

Дивлячись на набір LEGO 60319, виникає більше запитань, ніж відповідей. Чому грабіжниця після втечі з в'язниці одразу пішла красти? В який момент спалахнув вогонь? Чи це сталося через якусь несправність, чи це був підпал? Що на місці злочину робить риба?

Час розібратися з тим, що тут твориться, нехай навіть єдиний свідок всього – невеликий котик.

Допоможіть навести лад у місті та відновіть справедливість, або допоможіть грабіжниці втекти. У будь-якому випадку, не забудьте загасити полум'я, доки воно не перейшло на решту міста. З набором LEGO "Пожежна рятувальна служба і поліцейське переслідування" нудно не буде.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    23 січ, 2022
    Сколько я уже видел наборов с пожарными и полицией в этой серии, все равно этот один из лучших, хоть и пока что один из последних. Можно взять его, какой-то штаб полиции, здание пожарных и отойти от этих профессий. К тому же, вы получите грабительницу на машине для какой-то опасной группировки в городе. За такую цену, так если еще и по акции (как сейчас), вообще находка.
    Достоинства:
    3 фигурки разных профессий. 3 разных транспортных средства. Много маленьких аксессуаров для города.
    Недостатки:
    Коптер никак сам не летает.
  • 5.0

    22 січ, 2022
    До набору єдине питання, чому на коробці грабіжниця просто біжить, коли поряд її ж машина. Ну хіба не краще тікати від копів на машині. А так, по вмісту набору все супер. Пригод можна вигадати просто незліченну кількість. Загалом це пов’язано з функціями набору. Світлофор може падати, якщо його збити машиною, дрон стріляє водою, а вогонь щоразу піднімається. Для себе відмітив принти грабіжниці.
    Достоинства:
    Схованка круто розмальована з боків. Вдалі кольори для всіх машин. Маленьке руде кошеня.
    Недостатки:
    Чому на коробці грабіжниця тікає не на машині.
  • 5.0

    22 січ, 2022
    Пожарно-спасательная и полицейская погоня оказались очень веселыми. Здесь удачно соединены 2 происшествия, но конечно же для лего-города неудачно. С набором могут играть сразу 3 детей: кто-то за грабительницу, кто-то за полицейскую и кто-то за пожарного. Плюс это или минус, но зданий практически нет, только будка небольшая. Зато транспорта аж 3 штуки!
    Достоинства:
    Много транспорта, 3 фигурки в небольшом наборе, дрон стреляет водой, много баксов.
    Недостатки:
    Почему-то рыба в урне.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари