>
Уточнити наявність у постачальника
2799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

317 шт.
4 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
5+
0 шт.
1.7

Опис

Фантастичний набір LEGO City Police Helicopter Transport перенесе вас в захоплюючий світ боротьби зі злочинцями!

Опис моделі ЛЕГО 60244

Допоможіть новоспеченому поліцейському Партнуру подолати злочинність і зловити небезпечного шахрая Френкі Лупеллі. Складові набору порадують малюка!

  • вертолітна вантажівка поліцейського призначення
  • мотоцикл
  • переносна камера для злочинців
  • мопед
  • гвинтокрил

Іграшка призведе в захват дитини, якій імпонує тема поліції і правоохоронні. Завдяки новому додатку LEGO Life для ПК і мобільних пристроїв діти отримують інструкції в інтерактивному форматі. Керівництво по будівництву дає можливості, завдяки яким маленькі фанати ЛЕГО стають справжніми професіоналами. Захоплюючий світ поліцейських наборів LEGO City принесе задоволення від гри і збірки.

Особливості гри в LEGO 60244

Молодим любителям екшену з цим поліцейським комплектом, що складається з декількох транспортних засобів, вертольота Ripcord, транспортної вантажівки та багато чого іншого обов'язково припаде до смаку LEGO 60244. Восторг починається з перших секунд відкриття коробки!

Набір оснащений чудовими міні фігурками: Роккі Партнур, Френк Лупеллі, поліцейський і шахрай.

У січні цього року вийде супер нова версія ЛЕГО, де вертолітна установка ripcord самостійно злетить! У вантажівки-перевізника є кабіна водія виготовлена ​​з деталями, пересувна тюрма, комп'ютерні та дорожні бар'єри.

Ця інноваційна модель підійде як варіант для подарунка дітям від 5 років. Він прекрасно підійде і для малюків, які вважають за краще гру з артнимі поворотами, гонщиками і поліцейськими автомобілями, тематику пригод і екшену.

При складанні вертолітна установка і трейлер мають досить габаритні розміри.

LEGO City - це безпрограшний варіант для розвитку у дитини фізичних активностей, впевненості в собі. Адже в грі діти використовують дуже цікаві деталізовані будівлі, автомобілі схожі на справжні і своїх улюблених героїв - все це надихає їх на творчу гру.

Купівля

Наш магазин ЛЕГО пропонує величезний асортимент тільки оригінальних сертифікованих конструкторів. Всі деталі LEGO відповідають найсуворішим стандартам якості.

Вироби піддаються випробуванням, перед тим як потраплять в руки до дитини. Тому не залишається сумнівів в якості і безпеки іграшки!

Ціни на продукцію встановлені з узгодженням офіційного імпортера ЛЕГО в Україні.

 

  • 1.0

    14 лис, 2020
    Да, у лего часто бывают недочеты, но такого я еще не видела. Набор взяла для сына и мы обое остались разочарованы. Ну неужели лего не тестировали его на детях и не тестировали вообще, перед тем, как выпустить на продажу. И как я вижу по отзывам, то не только у нас такая проблема. Такое же было с пожарным вертолетом, поэтому серия 2020 ужасна. Обидно, так как набор мог быть действительно хорошим, ведь грузовик и трейлер хороши. Приходится играть с ними и минифигурками.
    Достоинства:
    Из достоинств разве что трейлер с грузовиком. Ну и минифигурки, хотя они обычные.
    Недостатки:
    Вертолет максимум крутится и падает. Сама сборка для ребенка будет немного сложной.
  • 1.0

    14 лис, 2020
    Вертолет не работает!! А я ведь брал набор ради него. Даже если он взлетает, то теряется управление, он начинает вертется и падает на землю. Того, что показано в рекламном ролике и близко нету. Хотя насколько я понимаю, то для того, что он летал должен быть задний ротор, а его нету. И сам по себе вертолет слишком тяжелый. Грузовик в целом нормальный, но ничего необычного. Так как основная фишка в наборе не работает - не рекомендую.
    Достоинства:
    Неплохой грузовик и все. Остальное лучше разобрать на детали.
    Недостатки:
    Не работает вертолет! Стандартные минифигурки, мотоцикл и багги. Поэтому цену считаю завышенной.
  • 3.0

    14 лис, 2020
    Для меня основной проблемой набора стало то, что я не смогу запустить вертолет. Такое ощущение, что передняя часть слишком тяжелая и из-за этого минифигурка выпадает и сам вертолет падает. К счастью, он довольно прочный и не ломается при падениях. То, что мне понравилось - у троса для вертолета есть собственное место, куда он идеально складывается. Красная багги выделяется на фоне бело-синего набора и я точно найду ей место в лего городе. В целом, неплохой набор. Жаль только, что вертолет не летает.
    Достоинства:
    Понравилось сочетание цветов: белый, синий, красный. Подходит для игры.
    Недостатки:
    Собирается быстро, примерно за час. Стандартные минифигурки. Вертолет запустить не удалось.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари