>
Уточнити наявність у постачальника
499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

51 шт.
2 шт.
15.7 × 6.1 × 14.1 cm
4+
0 шт.
4.0

Опис

Що можна зібрати

Як познайомити дитину з професією поліцейського? Досить просто подарувати їй новий конструктор LEGO City Поліцейський гелікоптер 60275. Набір складається всього лише з 51 елемента, тому відмінно підходить дітям віком від 4-х років. Всі елементи відмінно між собою взаємодіють і не можуть нашкодити дитині. Шляхом нескладних маніпуляцій малюк може власними руками зібрати крутий вертоліт з гвинтами, що обертаються і цікавий скутер. Цього вже достатньо, щоб нескінченно створювати захопливі ігрові ситуації. Однак в наборі можна також знайти:

  • фігурку поліцейського;
  • фігурку шахрая;
  • іграшкові наручники;
  • іграшкові банкноти.

Будьте уважні, адже додавши до цих елементів трохи фантазії, дитина ризикує ненадовго випасти з реальності та отримати дуже велику дозу задоволення.

Поєднайте приємне з корисним

Під час гри діти не тільки весело проводять час, але і всебічно розвиваються. Конструктори прокачують логічне мислення, розвивають творчий потенціал дітей, а також покращують дрібну моторику рук і тренують здатність концентруватися. Більш того, під час гри в колі друзів діти вчаться правильно спілкуватися і розуміти один одного.

Головна особливість LEGO City Поліцейський гелікоптер 60275 в тому, що набір здатний познайомити малюка з професією поліцейського і допомагає виховати в ньому законослухняного громадянина.

Унікальна серія

Серія конструкторів LEGO City була розроблена спеціально для того, щоб діти могли ближче познайомитися з навколишнім світом, дізналися про популярні та не дуже професії, а також відтворювали різні місця, транспортні засоби та персонажів з реального життя. Набори цієї серії це чудова нагода не тільки весело, але і з користю провести час.

  • 2.0

    10 чер, 2021
    Не понимаю задумки набора. В серии лего сити есть уже столько наборов с полицией, а они все новые делают. Вот где эта девушка взяла эти деньги? Может они вообще её, это вообще не раскрыто. Её начинают догонять только потому что она странно выглядит? Тоже странно для сегодняшних реалий. Ну и неужели правда за украденные 200 долларов будут организовывать погоню на вертолете? Мне кажеться, даже ребенок поймет что тут что-то не так.
    Достоинства:
    Есть возможность воспользоваться инструкциями из приложения, где все можно поворачивать, увеличивать и тд. Порадовали наручники, у нас их раньше не было.
    Недостатки:
    Набор мне вовсе не понятен, кто от кого, куда и зачем. Я понимаю, что это для маленьких детей, но должна же быть какая-то логическая связка.
  • 5.0

    9 чер, 2021
    Приготовьтесь к небольшой погоне за водным мотоциклом. Девушка где-то украла деньги и теперь пытается скрыться. Хорошо, что в городе есть даже полицейские вертолеты. Допустим у меня сыну очень понравилось играть в погоню. Когда я уезжаю на лодке, а он меня догоняет и арестовывает. Как вариант, это даже может познакомить ребенка с такой профессией как полицейский.
    Достоинства:
    Понятно, что набор простой и многого от него ждать не стоит. Рассматривайте его для детей 4 лет, им он идеально подойдет. У копа здесь даже есть наручники и кепка, а у девушки стопка денег.
    Недостатки:
    Было бы лучше добавить лодке небольшие колесики.
  • 5.0

    9 чер, 2021
    Это такой себе мини-вертолет для самых маленьких. Чтобы познакомить их с азами лего и посмотреть, понравиться ли им. Я лично брал сыну в 4 года. Что порадовало, так это 2 минифигурки: преступника с очевидно крадеными деньгами и полицейский с наручниками. А вот сыну понравился вертолет, играл с ним пол дня. Видимо, тест пройден, можно брать ему лего.
    Достоинства:
    Корпус вертолета цельный, что еще больше упрощает сборку для ребенка. Пропеллеры крутятся. Минифигурки с тематическими принтами.
    Недостатки:
    Цвета слишком банальные, везде только и вижу этот синий с красным.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари