>
Уточнити наявність у постачальника
2399 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

500 шт.
5 шт.
54 × 5.9 × 28.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

“Космос зовсім не далекий. До нього всього година їзди – за умови, що твоя машина може їхати вертикально вгору” - сер Фред Хойл

Благо, до космічної станції з набору LEGO "Місячна Космічна станція" їхати вертикально вгору не потрібно, достатньо лише розпакувати набір і зібрати з деталей все необхідне.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 60349 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO City. Він містить 500 якісних деталей, роздільник деталей, барвисту інструкцію та призначений від 6 років. Тематика набору – космос.

Особливості серії. Серія LEGO City дає можливість створити власне місто з унікальними будинками та інфраструктурою з деталей LEGO. І відразу після цього наповнити його мініфігурками-жителями. При цьому, пригоди продовжуються як у місті, так і за його околицями, включаючи відкритий космос.

Набір натхненний НАСА

На передній та задній стороні коробки Ви можете побачити табличку, що цей набір був натхненний одним із проектів НАСА – Lunar Gateway. Якщо стисло, то це проект, який передбачає будівництво космічної бази, яка складатиметься з кількох модулів на орбіті Місяця. Швидше за все вона стане проміжним пунктом перед подорожжю на Марс та дослідженням галактики. І як Ви вже могли зрозуміти, мешканці LEGO-міста також вирішили взяти участь.

Жителі у космосі

Очевидно, бажаючих стати космонавтами і вирушить на орбіту місяця в місті вистачає, адже як інакше пояснити відразу 5 фігурок у наборі LEGO "Місячна Космічна станція", які працюють і живуть на станції. Тут є:

  • дівчина-космонавт у білому космічному костюмі;
  • чоловік-космонавт у білому космічному костюмі та з рюкзаком;
  • дівчина на станції в блакитному комбінезони;
  • хлопець, який живе на станції у блакитному комбінезоні;
  • дівчина-астронавт у жовтому космічному костюмі.

До того ж для фігурок передбачені аксесуари, включаючи камеру, гайковий ключ, дриль, різні шоломи, банан і т.д.

Космічна станція

У наборі LEGO 60349 Ви випередите компанію НАСА і побудуєте космічну станцію набагато раніше за них. У готовому вигляді вона досягне 13 сантиметрів заввишки, 32 завдовжки і 28 завширшки. Станція має кілька спеціально обладнаних кімнат для різних потреб:

  • наукову лабораторію;
  • ботанічний лабораторію;
  • відсік із метеоритом;
  • спальні приміщення.

Утримуючись за спеціальні деталі, фігурки можуть навіть імітувати невагомість і знаходиться на станції головою вниз.

Крім цієї основної збірки, в наборі є стикувальна космічна капсула, яка може бути як приєднана до космічної станції, так і бути окремо. Усередині цієї капсули є місце для 1 фігурки.

LEGO Building Instructions

Збирати цю позаземну збірку Ви зможете як за допомогою традиційного буклету з інструкцією, так і за допомогою спеціальної програми – LEGO Building Instructions. Знайшовши в ньому набір, Ви зможете масштабувати збірку, дивитися під різними кутами та відстежувати прогрес.

Дослідження космосу ще ніколи не було таким веселим, як у наборі LEGO “Місячна Космічна станція”, який надихнув реальний проект НАСА.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    16 кві, 2022
    Я продовжую любити лего, хоча вже давно не дитина. На щастя, я також можу збирати конструктор зі своїм сином. Ця станція просто космос - в прямому та в переносному значенні цього слова. Це досить великий набір, його створення зайняло деякий час. Він також містить 5 мініфігурок. Я дуже люблю лего, тому що воно заохочує дітей будувати, уявляти, творити. Мій маленький космонавт задавав багато запитань, поки ми будували, тож під час будівництва ми дізналися все про планети та дослідження космосу. Я дуже рекомендую цей набір і з нетерпінням чекаю придбання решти цієї лінійки.
    Достоинства:
    Космічна капсула стикується, сонячні батареї рухаються, мініфігурки, інструменти та аксесуари – все ідеально зроблено з великою любов'ю до космосу та конструктору. Інструкції зрозумілі та прості, можна скористатись додатком.
    Недостатки:
    Не помітили.
  • 5.0

    16 кві, 2022
    Мои дети с удовольствием собирали этот набор. Детализация потрясающая, качество отличное, а инструкции достаточно понятные, чтобы мои дети могли собрать. Он вдохновлен программой NASA Artemis. В каждом крыле космической станции есть интересные функции и гаджеты. В комплекте пять персонажей, космический корабль и крутой спутник. Можно открывать каждый отсек жилья, а также поворачивать солнечные батареи. В целом, это отличный набор Lego, который действительно круто выглядит в собранном виде, и с ним очень весело играть.
    Достоинства:
    Собранным, выглядит очень футуристично. Есть подвижные и открывающиеся детали. Много аксессуаров, который ассоциируются с космосом. 5 фигурок, 3 из которых в шлемах.
    Недостатки:
    Не очень устойчиво стоит.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари