>
Уточнити наявність у постачальника
3499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

482 шт.
5 шт.
38.2 × 5.7 × 26.2 cm
8+
0 шт.
3.0

Опис

Динамічний сюжет

Станьте справжнім месником, разом з конструктором LEGO MARVEL SUPER HEROES 76144 Месники: Порятунок Халка на вертольоті. Боріться в напруженій битві проти Чітаурі. Стріляйте з кулеметів по Левіофану, атакуй ворога енергетичними бластерами. А коли ресурси будуть закінчуватись, достав величезного зеленого Халка в гущу боїв за допомогою вертольота. Круши, руйнуй будівлі і бийся з ворогами за Землю. Ця битва обіцяє бути динамічною і захоплюючою. Головне не потрапити під ворожі бластери Чітаурі. Хто переможе в цій епічній битві вирішувати тільки вам.

Особливості набору

Конструктор LEGO MARVEL SUPER HEROES 76144 Avengers Hulk Helicopter Rescue відмінно підходить хлопчикам віком від 8-ми років. Він складається 482 деталей, а також 5 фігурок героїв. З персонажів варто відзначити Пеппер Поттс, Халка, Чорну вдову і Чітаурі. Набір присвячений фінальній битві месників і призначений викликати у малюка приємні емоції, які він запам'ятає на все життя. З деталей малюк може зібрати бойовий вертоліт і летючого Левіофана. При цьому не варто забувати про спеціальні аксесуари, такі як рукавичка Нескінченності і ін. Вони покликані зробити гру ще цікавіше і реалістичніше. Набір стане відмінною прикрасою кімнатного інтер'єру малюка і буде радувати око при кожному погляді. З конструктором ЛЕГО немає часу байдикувати, потрібно захищати землю.

Про серії

Всі конструктори серії MARVEL SUPER HEROES будуть відмінним подарунком на день народження або інше свято. Вони призначені в першу чергу викликати у малюка яскраві емоції і доставити йому море задоволення. Конструктор дозволить переміститися в світ коміксів і супергероїв, де постійні бої з лиходіями і величезна кількість суперсил. Набір дозволяє обіграти популярні ситуації і сцени з фільму як вам хочеться. До того ж всі деталі, фігурки і будівлі є точною копією з фільму.

Купити конструктор LEGO MARVEL SUPER HEROES 76144 Месники: Порятунок Халка на вертольоті ви можете на нашому сайті з доставкою по всій Україні. А якщо у вас виникли питання, наші фахівці із задоволенням на них дадуть відповідь.

  • 1.0

    24 лис, 2020
    Этот вертолет - мусор, его цена такая же, как и у шаттла «Звездные войны», который состоит из двух частей и в 10 раз больше по размеру. Кроме того, городские вертолеты, которые в два раза больше, примерно вдвое дешевле. Вы можете бросить профессора Халка, но кто захочет посадить кого-нибудь в открытый вертолет. Также, если вы хотите что-то подобное, возьмите квинджет, убедитесь, что он немного дороже, но вы получите больше деталей и модель гораздо большего размера, как и в фильме, и если вам нужен вертолет, просто разберите его и создайте побольше.
    Достоинства:
    Видимо, плюсов нет. Кроме как просто детальки - ничего нужного.
    Недостатки:
    Написал в отзыве.
    • 25 гру, 2020
      Я тоже не понял за что тут отдавать деньги.
  • 5.0

    24 лис, 2020
    Я купил этот набор своему 10 летнему внуку и как оказалось, он ему очень понравился. Лучше всего то, что Халк, который в очень крутом детализированном костюме, может упасть с вертолета и убить злодеев. Также сбоку есть стрелки, которые хорошо работают. Кабина вертолета открывается, и маленькие крылья складываются вверх и вниз. Есть даже перчатка бесконечности! лего в очередной раз сближает меня с внуками, а мне остается только сказать спасибо.
    Достоинства:
    Спасательная броня с цветовой схемой.
    Недостатки:
    Я не большой знаток лего, поэтому заметил только то, что слепок головы какой-то не очень. Мне не понравился.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари