>
Уточнити наявність у постачальника
1299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

301 шт.
2 шт.
35.4 × 7 × 18.8 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Конструктор LEGO City Перегони вантажівки-монстра (60397) оцінять шанувальники стрімких перегонів, нестандартних машинок та веселощів! Тепер автомобільні змагання стануть ще цікавішими, оскільки набір містить все необхідне для драйвового дозвілля з сім'єю чи друзями!

Опис

Особливий набір LEGO City 60397 Перегони вантажівки-монстра підходить для віку від 6 років. Конструктор включає 301 яскраву «цеглинку», з яких можна створити дві незвичайні вантажівки. За кермом у кожній сидить унікальний водій – мініатюрна фігурка. Розміри машинок становлять близько 10 см заввишки, 8 см завширшки і 12 см завдовжки.

В даному наборі ЛЕГО автомобілі не стандартні, вони мають різні цікаві функції. Такий транспорт чудово підійде для епічних, захоплюючих, веселих змагань. Як ви побудуєте маршрут, з хитрощами або як професіонал? Який приз розіграєте? Трохи фантазії, кмітливості, будівельних навичок – і ось, перегони починаються!

У «свіжому» наборі від данської корпорації є класичний ілюстрований посібник зі збирання. Також надається можливість використовувати спеціальний додаток LEGO Builder з детальною інструкцією. Завдяки цьому девайсу дитина або дорослий у процесі збирання отримує доступ до перегляду моделі в 3D-режимі. Ще за допомогою програми зручно досліджувати та зберігати побудовані конструкції у віртуальному варіанті.

Особливості набору

Кожен набір має низку індивідуальних відмінностей. Особливості ігрового конструктора ЛЕГО City Перегони вантажівки-монстра 60397 виглядає так:

  • У кожної вантажівки з великими колесами свій власний водій. Ви можете провести стрімкі перегони між міні-фігурками пірата та тако.
  • У коробці ховаються додаткові аксесуари для ігрових змагань: пара пускових установок для деталей, що кріпляться, ще чотири звичайні установки для запусків, таємнича піратська скриня, фігурка риби. Щоб уповільнити або прибрати супротивника з дистанції, можна закидати його «цеглинками» або кинути в нього рибкою з скрині.
  • Гоночні вантажівки можна оновлювати та налаштовувати нові здібності за допомогою задніх/передніх модулів (принцип поєднувати та складати).
  • Машинки з набору виходять міцними та стійкими до ударів, адже всі деталі LEGO після виготовлення проходять випробування нагріванням, падінням, скручуванням тощо.
  • Всі елементи абсолютно безпечні для здоров'я: оригінальний конструктор не токсичний і виготовлений з матеріалів високої якості.

Активні ігри, які розвивають уяву та дрібну моторику, завжди у тренді. Тому пропонуємо придбати новинку від LEGO у нашому магазині! Поспішайте стати власником цікавого, незвичайного конструктора!

  • 5.0

    25 вер, 2023
    Обидва авто виглядають кумедно і дуже добре відповідають своїй тематиці. Мені подобається поєднання кольорів на Тако-траке, але я віддаю перевагу деталям на піратський машині. Вони обидві черпають натхнення від схожих конструкцій водночас різні і однакові. Буде цікаво подивитися, як вони реалізовані в грі, але я ще поки не дозрів до неї. Набір не містить жодного коду для їх розблокування, тому не можу сказати як саме їх дадуть, чи не дадуть у грі. Поки я переживаю лише гонки в реальному житті з сином. І хоча зірками набору є транспортні засоби, але вам все одно потрібен хтось, щоб керувати ними. Тако керує борець у стилі Лучадор, а Піратська машина належить піратці.
    Достоинства:
    Поєднання червоних і зелених елементів прив’язує машину Тако до мексиканської тематики. Система озброєння - розривні тако. Фіолетовий, золотий і білий кольори зазвичай не асоціюються з піратами, але добре поєднуються та доповнюються піратскими деталями. Замість системи зброї, авто має шутери. Мініфігурки дуже круті та підходять під свої машини.
    Недостатки:
    Сподіваюсь, все ж можливість якось активувати машини у грі буде.
  • 5.0

    25 вер, 2023
    Я залишився приємно вражений наборами цього діапазону. Незважаючи на непотрібну слабку прив’язку до відеоігри, монстр-траки міцні, добре побудовані, з достатніми можливостями налаштування для гри. Мені подобається піратська машина. Я вважаю, що дизайн транспортного засобу чудовий, є схована риба та мініфігурка дівчини-пірата. Трак тако, однак, просто трохи дивна. Ідея хороша, але великий зелений куб позаду водія та дивний вузький передній бампер погіршують загальний вигляд. Тим не менш, можливість налаштування присутня і це не може не тішити як мене, так і сина.
    Достоинства:
    Чудова піратська вантажівка та мініфігурка. Вдалі ігрові функції. Прив'язка до гри в загальному є, однак це не заважає і не допомагає, просто є і все. Наклейок всього 5. Ще й ціна невисока.
    Недостатки:
    Трохи непривабливий дизайн тако машини.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари